Sikkerhedskopiér og gendan dine filer og apps fra Linux (beta)

Sikkerhedskopiér dine aktuelle filer og apps

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på din Chromebook.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg Linux (beta) og derefter Sikkerhedskopiér og nulstil.
  4. Hvis du vil sikkerhedskopiere dine apps og filer fra Linux manuelt, skal du vælge Sikkerhedskopiér.
  5. I panelet til venstre under "Mine filer", skal du vælge, hvor du vil gemme filerne.
  6. Skriv dit filnavn, og vælg Gem.
  7. Nederst til højre vises en notifikation for sikkerhedskopieringens status.

Tip! Når sikkerhedskopieringen er gennemført, kan du klikke på notifikationen for at se dine filer i appen Filer Appen Filer.

Erstat dine apps og filer med en tidligere backup

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på din Chromebook.
  2. Vælg Indstillinger Indstillinger.
  3. Vælg Linux (beta) og så Sikkerhedskopiér og nulstil.
  4. Vælg Gendan ud for "Gendan fra en tidligere backup". Der vises et bekræftelsesvindue, der angiver, at dine nuværende Linux-apps er slettet, og at data slettes.
  5. Vælg Gendan.
  6. Under "Mine filer" skal du vælge den backup, du vil gendanne og så Åbn.
    Vigtigt! Din backup skal være en .tini-fil.
  7. Nederst til højre vises en notifikation for gendannelsens status.

Løs problemer med sikkerhedskopiering og gendannelse

"Der kræves mere lagerplads"

Det kræver meget lagerplads at sikkerhedskopiere og gendanne filer og apps fra Linux.

• Hvis du vil frigøre plads, skal du slette filer i appen Filer Appen Filer
  • Du kan se, hvad der optager plads, ved at gå til Indstillinger Indstillinger og derefter Enhed og derefter Administration af lagerplads.

"Backupfilen med arkitekturtype kan ikke gendannes"

Hvis du vil gendanne en backup på en anden Chromebook, skal begge Chromebooks have samme arkitektur, f.eks. x86 eller ARM. Hvis dine Chromebooks ikke har den samme arkitektur, kan du stadig kopiere filerne fra din backup.

1. Installer Wicked Good Unarchiver.
  2. I appen Filer Appen Filer skal du omdøbe din backup fra .tini til .tar.gz.
  3. Brug Wicked Good Unarchiver til at åbne din backup og kopiere filerne til dine nye Linux-filer.

"Kunne ikke sikkerhedskopiere/Kunne ikke gendanne apps og filer fra Linux"

Der opstod en ukendt fejl. Prøv at sikkerhedskopiere eller gendanne igen.