Crear una còpia de seguretat dels fitxers i de les aplicacions de Linux i restaurar-los

Crear una còpia de seguretat dels fitxers i de les aplicacions existents

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Configuració avançada i, a continuació, Desenvolupadors.
  3. Seleccioneu Linux i, a continuació, Crea una còpia de seguretat i restaura.
  4. Per fer una còpia de seguretat manual de les aplicacions i dels fitxers de Linux, seleccioneu Còpia de seguretat.
  5. A l'esquerra, a "Els meus fitxers", trieu on voleu que es desin els fitxers.
  6. Escriviu el nom del fitxer i seleccioneu Desa.
  7. A la part inferior dreta, es mostrarà una notificació amb el progrés de la còpia de seguretat.

Consell: quan la còpia de seguretat s'hagi completat, podreu fer clic a la notificació per veure els fitxers a l'aplicació Fitxers .

Substituir les aplicacions i els fitxers per una còpia de seguretat anterior

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració i, a continuació, Configuració avançada i, a continuació, Desenvolupadors.
  3. Seleccioneu Linux i, a continuació, Crea una còpia de seguretat i restaura.
  4. Al costat de l'opció "Restaura a partir d'una còpia de seguretat anterior", seleccioneu Restaura. S'obrirà una finestra de confirmació per indicar que les vostres aplicacions i dades de Linux actuals se suprimiran.
  5. Seleccioneu Restaura.
  6. A "Els meus fitxers", seleccioneu la còpia de seguretat que vulgueu restaurar i, a continuació, Obre.
    Important: la còpia de seguretat ha de ser un fitxer .tini.
  7. A la part inferior dreta, es mostrarà una notificació amb el progrés de la restauració.

Solucionar problemes relacionats amb la còpia de seguretat i la restauració

"Es necessita més espai d'emmagatzematge"

Per dur a terme la còpia de seguretat i la restauració dels fitxers i de les aplicacions de Linux, cal tenir molt d'espai al disc.

• Per fer-hi lloc: suprimiu fitxers des de l'aplicació Fitxers .
  • Per comprovar què ocupa espai: aneu a Configuració i, a continuació, Dispositiu i, a continuació, Gestió de l'emmagatzematge.

"No es pot restaurar la còpia de seguretat amb aquest tipus d'arquitectura"

Per restaurar una còpia de seguretat en un altre Chromebook, els dos dispositius han de tenir la mateixa arquitectura, per exemple, x86 o ARM. En cas contrari, podeu copiar els fitxers de la còpia de seguretat.

1. Instal·leu Wicked Good Unarchiver.
  2. A l'aplicació Fitxers , canvieu el nom de la còpia de seguretat de .tini a .tar.gz.
  3. Feu servir Wicked Good Unarchiver per obrir la còpia de seguretat i copieu els fitxers als fitxers nous de Linux.

"No s'ha pogut crear la còpia de seguretat dels fitxers i de les aplicacions de Linux o no s'han pogut restaurar"

S'ha produït un error desconegut. Torneu a crear la còpia de seguretat o a fer la restauració.