Selaaminen incognito-tilassa

Voit selata verkkoa yksityisemmin incognito-tilassa.

1. Avaa Chrome tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisääja sitten Uusi incognito-ikkuna.
  3. Uusi ikkuna aukeaa. Katso, onko yläkulmassa incognito-kuvake Incognito.

Voit avata incognito-ikkunan myös käyttämällä seuraavia pikanäppäimiä:

• Windows, Linux tai Chrome-käyttöjärjestelmä: Paina Ctrl + Vaihto + N.
  • Mac: Paina ⌘ + vaihto + N.

Voit vaihdella incognito-ikkunoiden ja tavallisten Chrome-ikkunoiden välillä. Selaaminen on yksityistä vain, kun käytät incognito-ikkunaa.

Voit myös estää kolmannen osapuolen evästeet, kun avaat uuden incognito-ikkunan. Lue lisää evästeistä.

Incognito-tilan sulkeminen

Jos yksi incognito-ikkuna on auki, kun avaat uuden, yksityinen selauskertasi jatkuu myös uudessa ikkunassa. Poistu incognito-tilasta sulkemalla kaikki incognito-ikkunat.

Jos näet oikeassa yläreunassa numeron incognito-kuvakkeen vieressä, sinulla on avoinna useita incognito-ikkunoita. Näin suljet incognito-ikkunan:

1. Siirry tietokoneella incognito-ikkunaan.
  2. Ikkunan sulkeminen:
    • Windows tai ChromeOS: Valitse oikeasta yläreunasta Sulje Sulje.
    • Mac: Valitse vasemmasta yläreunasta Sulje Sulje.

Muita artikkeleita