Navegar en mode d'incògnit

Podeu navegar pel web de manera més privada amb el mode d'incògnit.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la dreta de la barra d'adreces, toqueu Més Més i, a continuació, Pestanya d'incògnit nova.
  3. S'obrirà una finestra nova. A la part superior esquerra, cerqueu la icona d'incògnit Incògnit.

Si veieu el missatge "L'aplicació o la teva organització no permeten fer captures de pantalla", obriu la pàgina web en una pestanya normal de Chrome.

Podeu canviar entre les pestanyes d'incògnit i les pestanyes de Chrome normals. Només navegueu de manera privada quan utilitzeu una pestanya d'incògnit.

També podeu bloquejar les galetes de tercers quan obriu una finestra d'incògnit nova. Obteniu més informació sobre les galetes.

Bloquejar les pestanyes d'incògnit després de sortir de Chrome

Qualsevol persona que utilitzi el vostre dispositiu podrà accedir a les pestanyes d'incògnit que deixeu obertes. Per mantenir-les obertes i fer que altres usuaris del dispositiu no les puguin veure, podeu bloquejar-les.

Important: alguns d'aquests passos només funcionen amb Android 11 i versions posteriors. Obtén informació sobre com pots comprovar quina versió d'Android tens.

1. Al telèfon Android, obriu Chrome Chrome.
  2. Toqueu Més i, a continuació, Configuració .
  3. Toqueu Privadesa i seguretat.
  4. Activeu l'opció Bloqueja les pestanyes d'incògnit després de sortir de Chrome.

Tancar el mode d'incògnit

Si teniu una pestanya d'incògnit oberta i n'obriu una altra, la sessió de navegació privada continuarà a la pestanya nova. Per sortir d'aquest mode, tanqueu totes les pestanyes d'incògnit.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Chrome Chrome.
  2. A la part superior dreta, toqueu Canvia de pestanya Canvia de pestanyes. A la dreta, trobareu les pestanyes d'incògnit obertes.
  3. A la part superior dreta de les pestanyes d'incògnit, toqueu Tanca Tanca.

Articles relacionats