Fer cerques al web amb Chrome

Podeu trobar ràpidament el que cerqueu a Internet, a les adreces d'interès i a l'historial de navegació. Si el vostre motor de cerca predeterminat no admet una funció de Chrome, és possible que no estigui disponible.
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la barra d'adreces que hi ha a la part superior, escriviu el que vulgueu cercar.
  3. Toqueu un resultat o toqueu Ves-hi.

Cerca per veu

A sobre del teclat o en una pàgina nova, toqueu Micròfon .

Fer cerques amb un codi QR o de barres
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la part superior, toqueu la barra d'adreces.
  3. A sobre del teclat, toqueu Escaneja Escaneja.
  4. Al quadre marcat, col·loqueu el codi QR o el codi de barres. Si funciona, es mostrarà un codi a la barra d'adreces.
  5. Toqueu Ves-hi.

"Codi QR" és una marca comercial registrada de Denso Wave Incorporated al Japó i a altres països.

Cerca en una pàgina

Podeu cercar una paraula o una frase específica en una pàgina web.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. A la pàgina, toqueu Més Més i, a continuació, Cerca a la pàgina… .
  3. Introduïu el terme de cerca.
    • Les paraules que coincideixen es marquen. La coincidència seleccionada actualment es marca amb un fons groc.
  4. Quan trobeu el que cerqueu, toqueu Fet.
Fer cerques al web amb imatges

Podeu obtenir més informació sobre una imatge amb Google Lens a l'iPhone. Per exemple, podeu utilitzar una foto d'una planta per cercar quin tipus de planta és o cercar sofàs semblants als d'una imatge en una pàgina.

Abans de començar:

Per obtenir més informació sobre una imatge:

1. A l'iPhone, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. Aneu a qualsevol lloc web que contingui una imatge sobre la qual vulgueu obtenir més informació.
  3. Manteniu premuda la imatge.
  4. Al menú contextual, toqueu Cerca la imatge amb Google.
Cercar imatges copiades del web

Podeu trobar més informació sobre una imatge copiada al porta-retalls des d'una pàgina web.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Chrome Chrome.
  2. En una pàgina, manteniu premuda una imatge.
  3. Seleccioneu Copia la imatge.
  4. Toqueu la barra d'adreces. Trobareu la imatge copiada com a opció de cerca.