Fer cerques al web amb Chrome

Podeu trobar ràpidament el que cerqueu a Internet, a les adreces d'interès i a l'historial de navegació. Si el vostre motor de cerca predeterminat no admet una funció de Chrome, és possible que no estigui disponible.
  1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la barra d'adreces que hi ha a la part superior, escriviu la cerca.
  3. Seleccioneu un resultat o premeu Retorn.

Consell: a mesura que introduïu la cerca, és possible que rebeu suggeriments basats en la vostra activitat al web i en aplicacions. Podeu suprimir suggeriments de l'historial de cerques o amagar seccions de suggeriments basats en la vostra activitat quan apareguin. Obteniu més informació sobre la vostra activitat.

Cercar en una pàgina

Podeu cercar una paraula o una frase concretes en una pàgina web des de l'ordinador.

1. A l'ordinador, obriu una pàgina web a Chrome.
  2. A la part superior dreta, seleccioneu Més Organitza i, a continuació, Cerca i edita i, a continuació, Cerca....
  3. A la finestra de cerca, introduïu el terme de cerca.
  4. Premeu Retorn per fer una cerca a la pàgina.
    • Les coincidències es marquen en groc. A la barra de desplaçament de la dreta, es mostren uns marcadors grocs en tots els punts de la pàgina on hi ha coincidències.

Consell: també podeu utilitzar les tecles de drecera Ctrl+F (Windows, Linux i ChromeOS) o bé +F (Mac) per trobar ràpidament una paraula o una frase.
Cercar paraules

Podeu cercar més informació sobre una paraula o una frase concretes d'una pàgina web.

1. A l'ordinador, obriu una pàgina web a Chrome.
  2. Marqueu una paraula o una frase.
    • En un PC: feu clic amb el botó dret al contingut marcat.
    • En un Mac: manteniu premuda la tecla Ctrl i feu clic al contingut marcat.
  3. Feu clic a l'opció per cercar-la amb el motor de cerca predeterminat. Per exemple, és possible que trobeu una opció com ara "Cerca pingüí emperador a Google".

Consells:

• Quan seleccioneu una paraula o una frase, podeu traduir-la al vostre idioma preferit o obtenir-ne la definició.
  • Podeu convertir les unitats en seleccionar un número.
Fer cerques al web amb imatges

Podeu obtenir més informació sobre una imatge amb Google Lens. Per exemple, podeu utilitzar una imatge d'un vestit per cercar on podeu comprar-lo, trobar vestits similars o trobar aquesta imatge en qualsevol altre lloc del web.

Important: definiu Google com el motor de cerca predeterminat.

Per obtenir més informació sobre una imatge:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. Feu clic amb el botó dret en una imatge.
  4. Al menú, trieu Cerca la imatge amb Google.
    • Si feu clic amb el botó dret en qualsevol lloc fora d'una imatge, al menú podeu seleccionar Cerca imatges amb Google i arrossegar per seleccionar una imatge.

Consells:

• Els resultats de la cerca es mostren al tauler lateral. Perquè es mostrin en una pestanya nova, feu clic a Obre .
  • Per cercar una imatge del tauler lateral, feu clic a Cerca per imatges o en una imatge suggerida a Cerca la imatge en aquesta pàgina. Les imatges suggerides es queden al dispositiu i no es comparteixen amb Google. Quan feu clic en una imatge suggerida, és possible que Google en reculli informació.
Cercar pàgines web amb el tauler lateral de la Cerca de Google

Si Google és el vostre motor de cerca predeterminat, podeu fer servir el tauler lateral de la Cerca de Google per accedir a més informació sobre els llocs web pels quals navegueu i les eines de cerca que utilitzeu. En un lloc web, obriu el tauler lateral de la Cerca de Google per:

• Generar punts clau a partir d'articles i d'altres pàgines web.

Per cercar una pàgina web amb el tauler lateral de la Cerca de Google:

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a un lloc web.
  3. A la part superior dreta, seleccioneu el tauler lateral .
  4. A la part superior esquerra del tauler lateral, seleccioneu la fletxa avall Fletxa avall.
  5. Seleccioneu Cerca.
    • Per obtenir més informació sobre el text i les imatges que trobeu, introduïu paraules clau de la pàgina web.

Consells:

Més informació sobre la IA generativa a Chrome

Per ajudar-vos a treure el màxim profit de Chrome, ara el tauler lateral de la Cerca de Google ofereix experiències basades en la IA perquè la cerca sigui més eficient i atractiva. Podeu fer el següent fàcilment:

• Generar punts clau a partir d'articles i d'altres pàgines web.

Per provar experiments a la Cerca a Chrome, incloses les experiències basades en la IA al tauler lateral, obteniu informació sobre com podeu registrar-vos a Search Labs.

Consell: és possible que s'apliquin requisits d'idoneïtat. Obteniu més informació sobre l'experiència generativa de cerca.