Vælg din egen startside og opstartsside

Du kan tilpasse Google Chrome til at åbne en hvilken som helst side som startside eller opstartsside. De to sider er ikke den samme, medmindre du indstiller dem til at være det.

• Din opstartsside er den side, der vises, når du starter Chrome på din computer.
  • Din startside er den side, der åbnes, når du klikker på Startside Åbn startsiden.

Hvis din startside, opstartsside eller søgemaskine pludselig er ændret, har du muligvis uønsket software. Find ud af, hvordan du finder og fjerner malware på din computer og gendanner dine indstillinger.

Angiv din opstartsside

Du kan bestemme, hvilken side eller hvilke sider der vises, når du starter Chrome på din computer.

Få Chrome til at åbne en ny fane

Du kan bede Chrome om at åbne siden Ny fane.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Under "Ved opstart" skal du vælge Åbn siden Ny fane.

Siden Ny fane viser som standard Googles logo, et søgefelt og miniaturebilleder af de websites, du oftest besøger. Du har dog også mulighed for at vælge et lidt sjovere tema til siden.

Fortsæt, hvor du slap

Du kan bede Chrome om at genåbne de sider, du havde åbne, du da afsluttede din browsersession.

På en computer

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Under "Ved opstart" skal du vælge Fortsæt, hvor du slap.

Dine cookies og data er gemt, så alle de websites, du var logget ind på før (f.eks. Gmail), vil blive åbnet igen. Hvis du ikke vil logges ind på disse sider automatisk, skal du gøre følgende:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Avanceret nederst.
  4. Klik på Indstillinger for indhold under "Privatliv og sikkerhed".
  5. Klik på Cookies.
  6. Aktivér Gem kun lokale data, indtil du lukker browseren.

På en Chromebook: Tryk på Ctrl+Shift+T for at genåbne dine sider.

Åbn en bestemt række sider

Du kan bede Chrome om at åbne en hvilken som helst webside.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Under "Ved opstart" skal du vælge Åbn en bestemt side eller en række sider.
    • Klik på Tilføj en ny side. Angiv webadressen, og klik på Udfør.
    • Klik på Brug aktuelle sider.

Du opdaterer dine sider ved at klikke på Mere Mere og dernæst Rediger eller Slet til højre for siden.

Problemer med din opstartsside eller startside

Hvis du bruger en computer (ikke en Chromebook), og du ser en startside eller opstartsside, du ikke selv har angivet, er der muligvis malware på din computer. Find ud af, hvordan du blokerer uønskede ændringer i Chrome.

Hvis du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan din netværksadministrator vælge dine opstartssider eller din startside for dig. I så fald kan du ikke ændre dem. Spørg din administrator for at få yderligere hjælp.

Vælg din startside

Du kan styre, hvilken side der vises, når du klikker på Startside Åbn startsiden.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Under "Udseende" skal du aktivere Vis knappen Startside.
  4. Under "Vis knappen Startside" skal du vælge at bruge siden Ny fane eller en tilpasset side

Knappen Startside vises til venstre for adresselinjen.

Chrome-indstillinger, der passer til dig

Få oplysninger om, hvordan du tilpasser Chrome og ændrer dine Chrome-indstillinger.