Vælg din egen startside og opstartsside

Du kan tilpasse Google Chrome til at åbne en hvilken som helst side som startside eller opstartsside. De to sider er ikke den samme, medmindre du indstiller dem til at være det.

• Din opstartsside er den side, der vises, når du starter Chrome på din enhed.
  • Din startside er den side, der åbnes, når du vælger Startside Start.

Hvis din opstartsside, startside eller søgemaskine pludselig er ændret, har du muligvis uønsket software. Se, hvordan du nulstiller dine browserindstillinger.

Du kan kun angive din startside, når du bruger Chrome på en computer eller Android-enhed.