Slå på og sjekk Assistent-aktiviteten din på Chromebook

Når du konfigurerer Google-assistenten på Chromebook, blir du kanskje bedt om å slå på visse innstillinger. Du kan når som helst velge å slå dem av eller på. Finn ut mer om innstillinger du kan bli bedt om å slå på.

Slå aktivitetsinnstillingene dine på eller av

1. Gå til Aktivitetslagring i Google-kontoen din. Du må kanskje logge på kontoen din.
  2. Slå disse innstillingene av eller på:

Viktig: Når du slår på disse innstillingene, slår du dem på for assistenten og andre Google-tjenester du bruker.

Gå gjennom Google Assistent-aktiviteten din

Hvis assistenten har tilgang til Google-kontoen din, og hvis Nett- og appaktivitet er slått på, blir samtalene dine med assistenten lagret i kontoen din.

1. I oversikten for Google-kontoen går du til aktivitetssiden for assistenten. Logg på Google-kontoen din hvis du ikke er pålogget.
  2. Øverst på siden søker du etter en aktivitet eller filtrerer etter dato.

Tips: Hvis du vil se spesifikk aktivitetsinformasjon, finner du et aktivitetsbanner og velger Mer  og så Detaljer.

Slett Assistent-aktiviteten din

1. I oversikten for Google-kontoen går du til aktivitetssiden for assistenten. Logg på Google-kontoen din hvis du ikke er pålogget.
  2. Øverst til høyre på «Google Assistent»-banneret velger du Mer og så Slett aktivitet etter.
  3. Under «Slett etter dato» velger du en tidsperiode.
  4. Velg Slett.

Viktig: Når du sletter all aktiviteten, kan det ta én dag før aktiviteten slettes fra de andre enhetene dine.

Vanlige spørsmål

Hvordan bruker Google opplysningene mine?

Vi bruker data til å gjøre tjenestene våre, for eksempel Google-assistenten, nyttigere for deg. Du kan lese mer på siden med Googles personvernregler.

Brukes aktiviteten min med Google-assistenten for å forbedre den?

Vi jobber fortsatt med å gjøre Google-assistenten nyttigere over tid, og en del av dette arbeidet er å lære av tidligere aktivitet med Google-assistenten.

Bruker Google aktiviteten min med Google-assistenten til å vise meg personlig tilpassede annonser?

Hvis du bruker Google-assistenten, kan vi bruke denne aktiviteten til å vise deg nyttigere annonser. Du kan når som helst slette tidligere aktivitet med assistenten.