Assistent-activiteit inschakelen en controleren op je Chromebook

Als je de Google Assistent instelt op je Chromebook, wordt je misschien gevraagd bepaalde instellingen aan te zetten. Je kunt ze op elk gewenst moment in- of uitschakelen. Meer informatie over instellingen die je misschien wordt gevraagd aan te zetten

Je activiteitsinstellingen in- of uitschakelen

1. Ga naar de activiteitsopties van je Google-account. Je moet misschien inloggen op je account.
  2. Schakel deze instellingen in of uit:

Belangrijk: Als je deze instellingen inschakelt, schakel je ze in voor de Assistent en andere Google-services die je gebruikt.

De activiteit van de Google Assistent controleren

Als de Assistent toegang heeft tot je Google-account en je Web- en app-activiteit is ingeschakeld, worden je interacties met de Assistent opgeslagen in je account.

1. Ga naar de pagina Assistent-activiteit in je Google-account. Log in op je Google-account als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Zoek bovenaan de pagina een activiteit of filter op datum.

Tip: Als je specifieke activiteitsgegevens wilt bekijken, selecteer je Meer  en dan Details in de banner van een activiteit.

Je Assistent-activiteit verwijderen

1. Ga naar de pagina Assistent-activiteit in je Google-account. Log in op je Google-account als je dat nog niet hebt gedaan.
  2. Selecteer rechtsboven in de banner 'Google Assistent' de optie Meer  en dan Activiteit verwijderen op basis van.
  3. Kies een periode bij 'Verwijderen op basis van datum'.
  4. Selecteer Verwijderen.

Belangrijk: Als je alle activiteit verwijdert, kan het een dag duren voordat de activiteit wordt verwijderd van je andere apparaten.

Veelgestelde vragen

Hoe gebruikt Google mijn gegevens?

We gebruiken gegevens om onze services, zoals de Google Assistent, nuttiger voor je te maken. Je kunt meer informatie vinden op de pagina met het privacybeleid van Google.

Worden mijn interacties met de Google Assistent gebruikt om deze te verbeteren?

We blijven eraan werken de Google Assistent nuttiger te maken. Onderdeel van dit proces is leren van eerdere activiteit met de Google Assistent.

Gebruikt Google mijn interacties met de Google Assistent om advertenties te personaliseren die ik te zien krijg?

Als je de Google Assistent gebruikt, kunnen we deze interacties gebruiken om relevantere advertenties weer te geven. Je kunt eerdere interacties met je Assistent op elk gewenst moment verwijderen.