Assistant-toiminnan laittaminen päälle ja tarkistaminen Chromebookilla

Kun otat Google Assistantin käyttöön Chromebookillasi, sinua saatetaan pyytää laittamaan tiettyjä asetuksia päälle. Voit laittaa ne päälle tai pois päältä milloin tahansa. Lue lisää asetuksista, joiden päälle laittamista sinulta saatetaan pyytää.

Toiminta-asetusten laittaminen päälle tai pois päältä

1. Siirry Google-tilisi toimintojen hallintaan. Sinun on ehkä kirjauduttava tilillesi.
  2. Laita nämä asetukset päälle tai pois päältä:

Tärkeää: Kun laitat nämä asetukset päälle, ne laitetaan päälle Assistantille ja muille käyttämillesi Googlen palveluille.

Google Assistant ‑toiminnan tarkistaminen

Jos Assistantilla on pääsy Google-tilillesi ja jos verkko‑ ja sovellustoiminta on käytössä, Assistantin kanssa käymäsi keskustelut tallennetaan tilillesi.

1. Siirry Google-tilisi Assistantin toimintasivulle. Kirjaudu Google-tilillesi, jos et ole jo kirjautunut.
  2. Hae toimintaa sivun yläreunasta tai suodata päivämäärän perusteella.

Vinkki: Jos haluat katsoa tietyn toiminnan tietoja, valitse toiminnan bannerista Lisää ja sitten Tiedot.

Assistant-toiminnan poistaminen

1. Siirry Google-tilisi Assistantin toimintasivulle. Kirjaudu Google-tilillesi, jos et ole jo kirjautunut.
  2. Valitse Google Assistant ‑bannerin oikeasta yläreunasta Lisää ja sitten Poista tapahtumia päivämäärän mukaan.
  3. Valitse Poista päivämäärän mukaan ‑kohdasta ajanjakso.
  4. Valitse Poista.

Tärkeää: Kun poistat kaiken toiminnan, voi kestää vuorokauden ennen kuin toiminta on poistettu muilta laitteilta.

Yleisiä kysymyksiä

Miten Google käyttää tietojani?

Tietojesi avulla teemme palveluistamme, kuten Google Assistantista, hyödyllisempiä sinulle. Lisätietoja on Googlen tietosuojakäytäntöä koskevalla sivulla.

Käytetäänkö Google Assistantin kanssa käymiäni keskusteluja sen parantamiseen?

Google Assistantin hyödyllisyys paranee ajan myötä. Tähän päästään muun muassa tutkimalla, miten käyttäjät ovat käyttäneet Google Assistantia.

Personoiko Google näkemiäni mainoksia Google Assistantin kanssa käymieni keskustelujen perusteella?

Jos käytät Google Assistantia, voimme käyttää keskusteluja hyödyllisempien mainosten näyttämiseen. Voit poistaa Assistantin kanssa käymäsi keskustelut milloin tahansa.