Activar l'Assistent i consultar-ne l'activitat al Chromebook

En configurar el vostre Assistent de Google al Chromebook, és possible que se us demani que activeu determinades opcions de configuració. Podeu decidir si voleu activar-les o desactivar-les en qualsevol moment. Obteniu informació sobre les opcions de configuració que possiblement se us demani que activeu.

Activar o desactivar la configuració de l'activitat

Important: quan activeu aquestes opcions de configuració, també les activeu per al vostre Assistent i per a altres serveis de Google que utilitzeu.

Comprovar l'activitat del vostre Assistent de Google

Si l'Assistent té accés al Compte de Google i l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada, les interaccions amb l'Assistent es desaran al compte.

1. Aneu a la pàgina Activitat de l'Assistent del Compte de Google. Si encara no ho heu fet, inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. A la part superior de la pàgina, cerqueu una activitat o filtreu la cerca per data.

Consell: per consultar la informació d'una activitat concreta, al bàner d'una activitat, seleccioneu Més  i, a continuació, Detalls.

Suprimir l'activitat del vostre Assistent

1. Aneu a la pàgina Activitat de l'Assistent del Compte de Google. Si encara no ho heu fet, inicieu la sessió al Compte de Google.
  2. A la part superior dreta, al bàner "Assistent de Google", seleccioneu Més  i, a continuació, Suprimeix l'activitat per.
  3. A "Suprimeix l'activitat de l'Assistent de Google", trieu un període de temps.
  4. Seleccioneu Suprimeix.

Important: si suprimiu tota l'activitat, pot ser que passi un dia abans que l'activitat se suprimeixi de tots els altres dispositius.

Preguntes habituals

Com utilitza Google la meva informació?

Utilitzem dades per fer que els nostres serveis, com ara l'Assistent de Google, us siguin més útils. Podeu obtenir més informació a la pàgina de la política de privadesa de Google.

Es fan servir les meves interaccions amb l'Assistent de Google per millorar-lo?

El nostre objectiu és continuar millorant la utilitat de l'Assistent de Google, cosa que farem, en part, gràcies a la informació obtinguda de l'activitat anterior de l'Assistent de Google.

Utilitza Google les meves interaccions amb l'Assistent de Google per personalitzar els anuncis que se'm mostren?

Si interaccioneu amb l'Assistent de Google, pot ser que utilitzem aquestes interaccions per mostrar-vos anuncis més útils. Podeu suprimir les interaccions anteriors amb el vostre Assistent en qualsevol moment.