Chromebookin päivitysten vanhenemisen tarkistaminen

Chromebookit, Chromebaset ja Chromeboxit huolehtivat päivityksistä automaattisesti niin, että laitteella on käyttöjärjestelmän uusin versio. Automaattisten päivitysten päättymispäivän tarkistaminen:

1. Valitse ajankohta oikeasta alareunasta.
  2. Valitse Asetukset .
  3. Valitse vasemman paneelin alareunasta Tietoja Chrome-käyttöjärjestelmästä.
  4. Valitse Lisätietoja.
  5. Päivitysaikataulu-kohdasta näet, milloin Chromebookille tehdään viimeinen päivitys.

Ilmoitus viimeisestä ohjelmistopäivityksestä

Jos saat ilmoituksen viimeisestä ohjelmistopäivityksestä, et enää saa Chrome-käyttöjärjestelmän tai ‑selaimen päivityksiä. Päivityksiin kuuluvat esimerkiksi:

• Chromebookin tietoturvapäivitykset, virheenkorjaukset ja uudet ominaisuudet. Vanhat ominaisuudet saattavat lakata toimimasta.
  • Tuki tietyille sovelluksille ja laajennuksille, jotka edellyttävät tiettyä käyttöjärjestelmän tai selaimen versiota.

Automaattisten päivitysten päättymiskäytäntö

Jokaiselle laitteella on automaattisten päivitysten päättymispäivä. Suosittelemme tarkistamaan laitteen automaattisten päivitysten päättymispäivän ennen ostamista.

• Ennen päättymispäivää laitteet saavat Googlelta uusia ohjelmistopäivityksiä.
  • Päättymispäivänä ja sen jälkeen laitteet eivät saa Googlelta uusia ohjelmistopäivityksiä.

Tärkeää: Myynnistä poistumispäivä on laitemallin valmistajan päätettävissä, eikä se liity automaattisten päivitysten päättymispäivään.