Ändra prestandainställning på Chromebook

Med hjälp av flertrådsteknik kan du få ökad prestanda för appar och spel på Chromebook. Du kan ta reda på om din Chromebook har flertrådsteknik och läsa mer om säkerhetsriskerna på vår Chromium-sida.

Viktigt! Flertrådstekniken har inaktiverats som standard eftersom den kan vara en säkerhetsrisk. Till följd av detta kan vissa användare uppleva att appar och spel fungerar långsammare.

Aktivera flertrådsteknik

Om du vill aktivera flertrådsteknik måste du använda version 74 eller senare av ChromeOS. Läs mer om hur du uppdaterar operativsystemet på Chromebook.

1. Öppna Chrome Chrome.
  2. Skriv chrome://flags#scheduler-configuration i adressfältet.
  3. Välj Enables Hyper-Threading on relevant CPUs vid Scheduler Configuration.
  4. Välj Starta om.

Viktigt! Om du vill byta tillbaka till standardinställningen väljer du Default  bredvid Scheduler Configuration följt av Starta om.

Inaktivera flertrådsteknik

1. Öppna Chrome Chrome.
  2. Skriv chrome://flags#scheduler-configuration i adressfältet.
  3. Välj Disables Hyper-Threading on relevant CPUs vid Scheduler Configuration.
  4. Välj Starta om