De prestatie-instelling van je Chromebook wijzigen

Je Chromebook kan gebruikmaken van Hyper-Threading om de prestaties in je apps en games te verbeteren. Ga naar onze Chromium-pagina om na te gaan of je Chromebook beschikt over Hyper-Threading en voor meer informatie over de beveiligingsrisico's.

Belangrijk: Hyper-Threading is standaard uitgeschakeld om je te beschermen, omdat dit een beveiligingsrisico kan vormen. Als gevolg hiervan kunnen sommige gebruikers tragere prestaties ervaren bij bepaalde apps en games.

Hyper-Threading inschakelen

Als je Hyper-Threading wilt inschakelen, heb je versie 74 of hoger van ChromeOS nodig. Meer informatie over hoe je het besturingssysteem van je Chromebook kunt updaten.

1. Open Chrome Chrome.
  2. Geef chrome://flags#scheduler-configuration op in de adresbalk.
  3. Kies Enables Hyper-Threading on relevant CPUs naast 'Scheduler Configuration'.
  4. Selecteer Restart.

Belangrijk: Als je wilt terugschakelen naar de standaardinstelling, kies je Defaulten dan Restart naast 'Scheduler Configuration'.

Hyper-Threading uitschakelen

1. Open Chrome Chrome.
  2. Geef chrome://flags#scheduler-configuration op in de adresbalk.
  3. Kies Disables Hyper-Threading on relevant CPUs naast 'Scheduler Configuration'.
  4. Selecteer Restart