Chromebookin suorituskykyasetuksen muuttaminen

Chromebook saattaa käyttää hypersäikeistystä sovellustesi ja peliesi suorituskyvyn parantamiseen. Chromium-sivulla voit selvittää, käyttääkö Chromebookisi hypersäikeistystä ja lukea lisää turvallisuusriskeistä.

Tärkeää: Hypersäikeistys on oletuksena poissa käytöstä käyttäjien suojelemiseksi, sillä se on mahdollinen turvallisuusriski. Tästä syystä osa käyttäjistä saattaa huomata suorituskyvyn hidastuvan käyttäessään tiettyjä sovelluksia ja pelejä.

Hypersäikeistyksen käyttöönotto

Laitteellasi on oltava Chrome-käyttöjärjestelmä 74 tai uudempi versio, jotta voit ottaa hypersäikeistyksen käyttöön. Lue lisää Chromebookin käyttöjärjestelmän päivittämisestä.

1. Avaa Chrome Chrome.
  2. Lisää osoitekenttään chrome://flags#scheduler-configuration.
  3. Valitse Scheduler Configuration (Ajoitusmääritys) ‑kohdan vierestä Enables Hyper-Threading on relevant CPUs (Ottaa hypersäikeistyksen käyttöön tarvittavissa suorittimissa).
  4. Valitse Restart (Käynnistä uudelleen).

Tärkeää: Voit vaihtaa oletusasetukset takaisin valitsemalla Scheduler Configuration (Ajoitusmääritys) ‑kohdan vierestä Default (Oletus) ja sitten Restart (Käynnistä uudelleen).

Hypersäikeistyksen poistaminen käytöstä

1. Avaa Chrome Chrome.
  2. Lisää osoitekenttään chrome://flags#scheduler-configuration.
  3. Valitse Scheduler Configuration (Ajoitusmääritys) ‑kohdan vierestä Disables Hyper-Threading on relevant CPUs (Poistaa hypersäikeistyksen käytöstä tarvittavissa suorittimissa).
  4. Valitse Restart (Käynnistä uudelleen)