Tegn i Canvas

Nu kan du lave dine egne design ved hjælp af Canvas. Dine tegninger synkroniseres til din Google-konto, så du altid har adgang til dem.

Bemærk! Du kan også åbne Canvas i Chrome-browseren

Lav en tegning

1. I hjørnet af skærmen skal du vælge Appliste og så pilen Pil op.
  2. Åbn Canvas Canvas.
  3. Øverst til venstre vælger du, hvad du vil tegne på:
    • Vælg Ny tegning, hvis du vil tegne på et blankt lærred.
    • Vælg Ny fra billede, hvis du vil tegne på en baggrund.

Del din tegning

1. I hjørnet af skærmen skal du vælge Appliste og så pilen Pil op.
  2. Åbn Canvas Canvas.
  3. Vælg den tegning, du vil eksportere.
  4. Vælg Mere Mere øverst til højre.
  5. Vælg Eksporter tegning.
  6. Hvis du vil åbne tegningen i mappen Downloads, skal du vælge Vis i mappe.

Skift størrelse eller gennemsigtighed for penslen

1. I hjørnet af skærmen skal du vælge Appliste og så pilen Pil op.
  2. Åbn Canvas Canvas.
  3. Åbn en tegning, eller opret en ny.
  4. I venstre side vælger du dit tegneredskab.
  5. Hvis du vil ændre størrelsen eller gennemsigtigheden for redskabet, vælger du det igen.

Løs problemer med brug af Canvas

Hvis du har problemer med at bruge Canvas og hele tiden bliver sendt tilbage til loginskærmen, kan du tjekke, at dine indstillinger og udvidelser ikke blokerer cookies fra Google, her: https://canvas.apps.chrome.