Endre skjermfargen på Chromebooken din

For å skåne øynene i svakt lys kan du endre fargene på Chromebook-skjermen. Røde fargetoner er lettere å se om natten og kan gjøre det lettere å sovne når det er leggetid.

Bruk «Nattlys» for å angi en egendefinert farge og justere tidsplanen. Du kan også bruke mørk modus for å endre det visuelle temaet på Chromebooken til en forhåndsinnstilt mørkere palett.

Endre skjermfargen manuelt når som helst

1. For å åpne hurtiginnstillingene, velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Velg Skjermer i «Enhet»-delen.
  4. Slå på Nattlys under «Nattlys».
  5. Juster fargen under «Fargetemperatur».

Endre skjermfargen automatisk om natten

1. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  2. Velg Innstillinger .
  3. Velg Skjermer i «Enhet»-delen.
  4. Slå på Nattlys under «Nattlys».
  5. I «Tidsplan»-delen velger du når skjermens farge skal endres:
    • Tilpasset tid: Skriv inn en starttid og en sluttid.
    • Solnedgang til soloppgang: Bruk tidspunktet for solnedgang og soloppgang for den nåværende posisjonen din for å kontrollere Nattlys.
    • Slå av: For å forhindre at nattmodus slås på automatisk, velg Aldri.

Tips: For å slå av Nattlys kjapt, velg klokkeslettet nederst til høyre og så Nattlys .

Slå på mørk modus

1. Høyreklikk på skrivebordet, og velg Angi bakgrunn og stil.
  2. Velg Tema.
  3. For å slå på mørk modus, velg Mørk nederst.
    • For å bytte mellom lys modus og mørk modus etter en tidsplan, velg Automatisk.