De schermkleur van je Chromebook wijzigen

Als je je ogen wilt ontlasten bij weinig licht, kun je de kleuren van je Chromebook-scherm wijzigen. Rode tinten zijn 's avonds beter zichtbaar en kunnen je vervolgens helpen om in slaap te vallen.

Gebruik Nachtverlichting om een aangepaste kleur in te stellen en het schema aan te passen. Je kunt ook de donkere modus gebruiken om het visuele thema van je Chromebook te wijzigen in een vooraf ingesteld donkerder palet.

De schermkleur zelf op elk gewenst moment wijzigen

1. Selecteer rechtsonder de tijd om Snelle instellingen te openen.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Klik in het gedeelte 'Apparaat' op Schermen.
  4. Ga naar 'Nachtverlichting' en schakel Nachtverlichting in.
  5. Wijzig de kleur onder 'Kleurtemperatuur'.

De schermkleur 's avonds automatisch wijzigen

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen .
  3. Klik in het gedeelte 'Apparaat' op Schermen.
  4. Ga naar 'Nachtverlichting' en schakel Nachtverlichting in.
  5. Kies in het gedeelte 'Schema' wanneer je de kleur van je scherm wilt wijzigen:
    • Aangepaste tijd: Geef een begin- en eindtijd op.
    • Zonsondergang tot zonsopgang: Gebruik de tijden van zonsondergang en zonsopgang van je huidige locatie om Nachtverlichting te regelen.
    • Uitschakelen: Als je wilt voorkomen dat de nachtmodus automatisch wordt ingeschakeld, selecteer je Nooit.

Tip: Als je 'Nachtverlichting' snel wilt uitschakelen, selecteer je rechtsonder de tijd en dan Nachtverlichting .

De donkere modus aanzetten

1. Klik op je bureaublad met de rechtermuisknop en selecteer Achtergrond en stijl instellen.
  2. Selecteer Thema.
  3. Als je de donkere modus wilt aanzetten, selecteer je onderaan Donker.
    • Selecteer Automatisch om te schakelen tussen de lichte en donkere modus met een tijdschema.