De schermkleur van je Chromebook wijzigen

Als je je ogen wilt ontlasten bij weinig licht, kun je de kleuren van je Chromebook-scherm wijzigen. Rode tinten zijn 's avonds beter zichtbaar en kunnen je vervolgens helpen om in slaap te vallen.

De schermkleur zelf op elk gewenst moment wijzigen

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen Instellingen.
  3. Klik in het gedeelte Apparaat op Schermen.
  4. Ga naar Nachtverlichting en schakel Nachtverlichting in.
  5. Wijzig de kleur onder Kleurtemperatuur.

De schermkleur 's avonds automatisch wijzigen

1. Selecteer rechtsonder de tijd.
  2. Selecteer Instellingen Instellingen.
  3. Klik in het gedeelte Apparaat op Schermen.
  4. Ga naar Nachtverlichting en schakel Nachtverlichting in.
  5. Kies in het gedeelte Schema wanneer je de kleur van je scherm wilt wijzigen.
    • Aangepaste tijd: Geef een begin- en eindtijd op.
    • Zonsondergang tot zonsopgang: Gebruik de tijden van zonsondergang en zonsopgang van je huidige locatie om Nachtverlichting te regelen.
    • Uitschakelen: Als je wilt voorkomen dat de nachtmodus automatisch wordt ingeschakeld, selecteer je Nooit.

Tip: Als je Nachtverlichting snel wilt uitschakelen, selecteer je rechtsonder de tijd en dan Nachtverlichting Nachtverlichting: aan.