Connectar el telèfon Android al dispositiu Chromebook

Podreu fer més coses amb el Chromebook si el connecteu al vostre telèfon Android. Per exemple:

• Sincronitzar les notificacions del xat.
  • Compartir fitxers.
  • Enviar i rebre missatges de text amb el Chromebook.
  • Connectar el Chromebook a la xarxa del telèfon.
  • Desbloquejar el Chromebook amb el telèfon.

Què necessiteu

Important: si utilitzeu Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que no pugueu utilitzar aquestes funcions al telèfon. Per obtenir més ajuda, contacteu amb l'administrador.

Connectar el telèfon durant la configuració de Chromebook

Quan configureu el Chromebook per primera vegada, podeu connectar-hi el telèfon Android seguint els passos en pantalla:

1. Quan se us demani al Chromebook, seleccioneu Accepta i continua.
    • Per ometre aquest pas, seleccioneu Cancel·la. Per activar aquesta funció en qualsevol moment, seguiu aquests passos.
  2. Seleccioneu Fet.
  3. Rebreu una notificació al telèfon per confirmar que Smart Lock està activat.

Consell: si teniu problemes amb la connexió a Internet, la verificació del dispositiu connectat pot tardar una mica. Continuarem provant de verificar-lo, però aquestes funcions no estaran disponibles fins que no tingueu connexió.

Connectar el telèfon en qualsevol moment

Si no heu connectat el telèfon a Chromebook durant la configuració, podeu fer-ho en qualsevol moment seguint aquests passos:

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A "Dispositius connectats", al costat de "Telèfon Android", seleccioneu Configura.
  4. Confirmeu que voleu connectar el telèfon i, a continuació, introduïu la contrasenya.
  5. Seguiu els passos. Un cop completats, rebreu una confirmació al telèfon.
  6. Al Chromebook, a la secció "Activat", seleccioneu les funcions que vulgueu activar.
Connecteu el telèfon Android al Chromebook.

Desconnectar el telèfon

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A "Dispositius connectats", seleccioneu el vostre telèfon.
  4. Desactiveu les funcions que vulgueu:
    • Per desactivar-les totes, seleccioneu Activades.
    • Per desactivar funcions concretes, seleccioneu-les.

Consell: si no voleu tornar a connectar el dispositiu Chromebook a aquest telèfon, suprimiu-lo seleccionant Oblida el telèfon i, a continuació, Confirma.

Resoldre problemes relacionats amb la vinculació del telèfon

No em puc connectar a un altre telèfon

Per vincular un telèfon Android nou al Chromebook, primer heu de desconnectar el dispositiu actual.

1. A la part inferior dreta del Chromebook, seleccioneu l'hora i, a continuació, Configuració .
  2. A "Dispositius connectats", seleccioneu el vostre telèfon.
  3. A la part inferior, al costat de l'opció "Oblida el telèfon", seleccioneu Desconnecta i, a continuació, Confirma.
  4. Connecteu el telèfon al Chromebook.
Consell: si encara no podeu connectar el dispositiu nou, prepareu el telèfon per connectar-lo al Chromebook.
No puc connectar el telèfon o no trobo l'opció de connectar

Si no podeu connectar el telèfon a Chromebook o bé no trobeu l'opció per connectar-lo:

• Comproveu que el telèfon tingui les versions més recents de:
  • Inicieu la sessió al mateix Compte de Google al telèfon i al Chromebook.
  • Si hi ha diverses entrades per al telèfon, seleccioneu-ne una. Si el telèfon no es connecta al cap d'uns quants minuts, oblideu-lo i torneu-ho a provar amb una altra selecció.
Consell: si utilitzeu el Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que hàgiu de contactar amb l'administrador per connectar-lo al telèfon.