Unngå at nedlastede filer slettes

For å lagre filer må du sørge for å legge dem i permanente mapper. Alle filer i Nedlastinger-mappen kan slettes hvis Chromebooken går tom for lagringsplass.

Flytt nedlastinger til en permanent mappe

For å beholde filene dine på lang sikt kan du flytte dem fra Nedlastinger-mappen til en permanent mappe.

1. I hjørnet av skjermen velger du appoversikten .
  2. Åpne Filer .
  3. Til venstre velger du Nedlastinger.
  4. Dra filen til en annen mappe, for eksempel Min disk.

For å lagre filer i en permanent mappe automatisk, endre standardmappen.

Nedlastinger som slettes, slettes for godt

Når du sletter filer i Nedlastinger-mappen i Chromebooken, slettes de for godt – du kan ikke gjenopprette dem. Pass på at du bare sletter filer du ikke kommer til å trenge senere.