Voorkomen dat je gedownloade bestanden worden verwijderd

Als je een bestand wilt opslaan, moet je het in een permanente map zetten. Bestanden in de map Downloads kunnen worden verwijderd als je Chromebook onvoldoende schijfruimte heeft.

Downloads verplaatsen naar een permanente map

Als je zeker wilt weten dat je bestanden bewaard blijven, verplaats je ze vanuit de map Downloads naar een permanente map.

1. Selecteer in de hoek van het scherm de Launcher .
  2. Open Bestanden .
  3. Selecteer links Downloads.
  4. Sleep je bestand naar een andere map, zoals Mijn Drive.

Als je bestanden automatisch in een permanente map wilt opslaan, wijzig je de standaardmap.

Het verwijderen van downloads is definitief

Als je een bestand verwijdert in de map Downloads van je Chromebook, is dit definitief. Je kunt dit niet ongedaan maken. Verwijder alleen bestanden die je later niet meer nodig hebt.