Evitar que se suprimeixin els fitxers baixats

Per desar un fitxer, assegureu-vos de col·locar-lo en una carpeta permanent, ja que pot ser que els fitxers de la carpeta Baixades se suprimeixin si el Chromebook es queda sense espai.

Moure les baixades a una carpeta permanent

Per conservar els fitxers a llarg termini, podeu moure'ls de la carpeta Baixades a una carpeta permanent.

1. A l'extrem de la pantalla, seleccioneu el menú d'aplicacions .
  2. Obriu Fitxers .
  3. A l'esquerra, seleccioneu Baixades.
  4. Arrossegueu el fitxer a una altra carpeta, per exemple, La meva unitat.

Perquè els fitxers es desin automàticament en una carpeta permanent, canvieu la carpeta predeterminada.

La supressió de les baixades és definitiva

La supressió d'un fitxer de la carpeta Baixades de Chromebook és definitiva i no es pot desfer. Suprimiu només els fitxers que ja no necessitareu més endavant.