Brug en styluspen sammen med din Chromebook

Hvis din Chromebook med touchskærm fungerer sammen med en styluspen, kan du bruge pennen til at tegne, tage noter og tage screenshots – eller bruge den som lasermarkør eller lup.

Hvis din Chromebook har en indbygget styluspen, skal du klikke på knappen på siden af din Chromebook. Styluspennen popper nu ud.

Bemærk! Du kan ikke bruge Bluetooth-styluspenne til en Chromebook. Nogle gange fungerer kapacitive styluspenne ikke ordentligt.

Skriv noter

1. Tryk på Styluspen på skrivebordet.
  2. Tryk på Opret note .
  3. Tag noter med styluspennen i det vindue, der åbnes.

Sådan ændrer du, hvilken app du tager noter med:

1. På skrivebordet skal du trykke på Styluspen og derefter Indstillinger .
  2. Vælg en app på rullelisten "App til notatskrivning".

Tegn eller skitsér

1. Klik på applisten i hjørnet af skærmen.
  2. Åbn Canvas .
  3. Tegn i appen med din styluspen.

Se, hvordan du downloader andre tegneapps, der fungerer sammen med din styluspen.

Tag et skærmbillede

Tag et delvist screenshot
  1. Tryk på Styluspen på skrivebordet.
  2. Tryk på Tag et screenshot af området med din styluspen.
  3. Hold din styluspen nede et sted på skærmen, og træk derefter.
  4. Slip for at tage skærmbilledet.
Tag et billede af hele skærmen
  1. Tryk på Styluspen på skrivebordet.
  2. Tryk på Tag screenshot.

Brug styluspennen som laserpen eller forstørrelsesglas

Hvis du viser din kunst frem eller laver en præsentation, kan du bruge styluspennen som laserpen. Hvis du vil se noget tæt på, kan du forstørre en del af skærmen med din styluspen.

1. Tryk på Styluspen på skrivebordet.
  2. Tryk på tilstanden for Laserpentilstand eller Forstørrelsesglastilstand.
  3. Tryk på skærmen med styluspennen, og bevæg den rundt.
  4. Valgfrit: Tryk på Lasermarkør eller Lup for at deaktivere funktionen.

Skift indstillinger, og download apps

1. Tryk på Styluspen på skrivebordet.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Skift, hvordan og hvornår valgmulighederne for styluspennen skal vises:
    • Du kan vise eller skjule stylusikonet ved at slå Vis styluspenværktøjer på hylden til eller fra.
    • Hvis du vil se stylusværktøjerne, når du tager din styluspen ud af din Chromebook, skal du aktivere Åbn penneværktøjer, når pennen fjernes.

Valgfrit: Du kan finde og downloade flere apps, der fungerer sammen med din styluspen, ved at klikke på Find flere apps til styluspenne.

Tip: Nogle Chromebooks er også kompatible med USI-styluspenne (Universal Stylus Initiative) Se, om din enhed er kompatibel.