Zoom ind, eller forstør på din Chromebook-skærm

Du kan ændre din skærmopløsning, zoome ind og forstørre din skærm for nemmere at finde elementer på din Chromebook-skærm.

Gør websider større eller mindre

Du kan gøre den aktuelle side større eller mindre og samtidig beholde alle andre ting på skærmen i samme størrelse.
  • Gør siden større: Tryk på Ctrl og +.
  • Gør siden mindre: Tryk på Ctrl og -.
  • Nulstil zoom: Tryk på Ctrl+0

Gør alle elementer på din skærm større eller mindre

Du kan gøre alle elementer på din skærm større eller mindre (bl.a. rækken med apps og faner) ved at ændre skærmopløsningen.
  • Gør skærmen større, og reducer opløsningen: Tryk på Ctrl+Shift og +.
  • Gør skærmen mindre, og øg opløsningen: Tryk på Ctrl+Shift og -.
  • Nulstil opløsningen: Tryk på Ctrl+Shift+0.
Tip! På din touchskærm kan du holde et område på skærmen nede med to fingre og derefter knibe fingrene sammen for at zoome ud eller flytte dem væk fra hinanden for at zoome ind.

Forstør din skærm

Du kan zoome ind på din skærm, ligesom hvis du bruger en lup.

Forstør hele skærmen

Du kan hurtigt forstørre hele din skærm ved at trykke på Ctrl + søgetasten + m eller trykke på Ctrl + applisten + m.
Sådan administrerer du skærmforstørrelse:
  1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
    • Du kan også trykke på Alt+Shift+s.
  2. Vælg Indstillinger  og derefter Hjælpefunktioner.
  3. Akitvér Forstørrelse af fuld skærm under "Skærm".
  4. Vælg, hvordan du vil navigere på den forstørrede skærm.
    • Bevæg dig kontinuerligt: Aktivér Flyt skærmen kontinuerligt, samtidig med at markøren flyttes.
    • Hold din mus i midten: Aktivér Flyt skærmen, mens markøren forbliver midt på skærmen.
    • Flyt skærmen, når musen rammer kanten: Aktivér Flyt skærmen, når markøren rammer kanten af skærmen.
  5. Vælg pil ned ud for "Zoomniveau i fuld skærm" for at vælge dit zoomniveau.
Tip!
  • Du kan bevæge dig rundt ved at trykke på Ctrl + Alt + pil op , pil ned , venstrepil eller højrepil . Du kan også trykke på Tab-tasten for at gå fra et element til et andet på skærmen.
  • Når du har zoomet til fuld skærm på din touchskærm, skal du bruge to fingre til at bevæge dig rundt på skærmen.

Forstør en del af din skærm

Du kan finde sektionen til forstørrelse i den øverste tredjedel af skærmen. Din standardskærm vises nedenfor. Du kan forstørre den øverste del af din skærm at trykke på Ctrl + søgetasten + d eller trykke på Ctrl + applisten + d.
  1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
    • Du kan også trykke på Alt+Shift+s.
  2. Vælg Indstillinger  og derefter Hjælpefunktioner.
  3. Aktivér Fastgjort lupvindue under "Skærm".
  4. Vælg pil ned ud for "Zoomniveau i fastgjort lupvindue" for at vælge dit zoomniveau.
  5. Hvis du vil ændre den del, der er forstørret, skal du flytte markøren eller trykke på Tab-tasten.
Tip! Når du skriver på den nederste del af skærmen, er der zoomet ind øverst på skærmen.

Skift, hvor meget der skal forstørres

• IØg forstørrelse: Tryk på Ctrl + Alt + Lysstyrke op .
    • Du kan også trykke på Ctrl + Alt og derefter rulle opad med to fingre på din touchpad.
  • Reducer forstørrelse: Tryk på Ctrl + Alt + Lysstyrke ned .
    • Du kan også trykke på Ctrl + Alt og derefter rulle nedad med to fingre.