Solucionar problemes de connexió

Si teniu problemes per connectar el Chromebook a Internet, seguiu els passos que s'indiquen a continuació. Proveu Chromebook després de cada pas per comprovar si el problema s'ha corregit.

Si heu seguit aquests passos i continueu tenint problemes, contacteu amb el fabricant del Chromebook.

No em puc connectar a la xarxa Wi-Fi

1. La Wi-Fi ha d'estar activada.
  2. Comproveu que la xarxa a la qual us vulgueu connectar funcioni amb el vostre Chromebook.

No em puc connectar a altres xarxes

Problemes per connectar-se a xarxes amb fil
  • El dispositiu Chromebook ha d'estar connectat a l'encaminador amb un cable Ethernet o amb un adaptador USB que funcionin.
  • A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.Si el dispositiu Chromebook està connectat correctament, veureu la icona de connexió a Ethernet .
  • Connecteu un altre ordinador a l'encaminador. Si es connecta correctament, és possible que necessiteu un altre cable Ethernet o un altre adaptador USB.
Problemes per connectar-se a xarxes de telefonia mòbil (EUA)
  1. Assegureu-vos que el Chromebook pugui connectar-se a xarxes mòbils i que teniu la connexió activada.
  2. Reinicieu el Chromebook.
  3. Comproveu que la xarxa sense fil T‑Mobile o Verizon estigui activada. Truqueu al vostre operador de telefonia mòbil si teniu problemes per connectar-vos.

També podeu provar de canviar d'operador de telefonia mòbil:

1. Inicieu la sessió al Chromebook com a convidat.
  2. Premeu Ctrl+Alt+t per obrir una finestra del terminal.
  3. Escriviu aquesta ordre: modem_set_carrier Generic UMTS.
  4. Premeu Retorn.
  5. Escriviu exit i torneu a prémer Retorn.
  6. Apagueu el Chromebook.
  7. Introduïu la targeta SIM d'un altre operador de telefonia mòbil.
  8. Enceneu Chromebook.

Per tornar a utilitzar Verizon, obriu una finestra de terminal i escriviu l'ordre següent:

modem_set_carrier_ Verizon Wireless

Per tornar a utilitzar T-Mobile, obriu una finestra de terminal i escriviu l'ordre següent:

modem_set_carrier T-Mobile

Problemes per connectar-se a xarxes mòbils (fora dels EUA)
  1. Assegureu-vos que el Chromebook pugui connectar-se a xarxes mòbils i que teniu la connexió activada.
  2. Reinicieu el Chromebook.
  3. La SIM ha d'estar activada. Si continueu tenint problemes, contacteu amb el vostre operador de telefonia mòbil.
  4. És possible que necessiteu un PIN per desbloquejar la targeta SIM. Si no el sabeu, truqueu al vostre operador de telefonia mòbil o utilitzeu la itinerància de dades mòbils.
Problemes per connectar-se a xarxes de portals captius que requereixen iniciar la sessió
És possible que el dispositiu tingui problemes per connectar-se a Internet si la xarxa on sou requereix que inicieu la sessió i accepteu un acord per utilitzar-la. Aquest acord es coneix com a pàgina d'inici de sessió del portal captiu.
  • Cerqueu la pàgina d'inici de sessió de la xarxa: navegueu per llocs web http:// com ara http://www.gstatic.com/generate_204 que la xarxa pugui redirigir a la seva pàgina de destinació.
    • Consells:
    • Introduïu URL que comencin per "http://" (no "https").
    • Utilitzeu una finestra privada (Ctrl+Maj+n) si l'administrador us ho permet.
    • Desactiveu les extensions: si no trobeu la pàgina d'inici de sessió de la xarxa, desactiveu totes les extensions que hàgiu instal·lat a Chrome. Obteniu informació sobre com podeu desinstal·lar extensions.
    • Si podeu completar l'inici de sessió, però no podeu connectar-vos a Internet:
      • Desconnecteu-vos de la xarxa i torneu-vos-hi a connectar.
      • Utilitzeu el telèfon o un altre dispositiu per comprovar si podeu connectar-vos a la xarxa. Si no podeu iniciar la sessió des d'un altre dispositiu, és possible que hi hagi un problema amb la xarxa.
      • Pregunteu al propietari de la xarxa si aquesta ofereix accés a Internet.