Kameran kuvien varmuuskopiointi

Voit ladata, katsoa ja varmuuskopioida SD-kortin tai USB-laitteen kuvia Google Kuvien avulla. Jos kuvasi ovat Android-laitteella, iPhonella tai iPadilla, voit varmuuskopioida kuvasi Google Kuviin suoraan laitteelta.

Vaihe 1: Yhdistä Chromebookiin

1. Kirjaudu sisään Chromebookiin.
  2. Jos haluat varmuuskopioida SD-kortille tallennettuja kuvia, poista kortti kamerasta.
  3. Aseta SD-kortti Chromebookin SD-korttipaikkaan. Jos kyseessä on USB-laite, liitä se USB-porttiin.

Vinkki: Jos et tiedä, mikä paikka on SD-korttipaikka, ota yhteyttä Chromebookin valmistajaan. Kaikissa Chromebookeissa ei ole SD-korttipaikkaa.

Vaihe 2: Varmuuskopioi kuvat

1. Asenna Google Kuvien Android-sovellus Chromebookille Google Play Kaupasta. Lue lisää Android-sovellusten asentamisesta.
    • Jos näet "Salli Kuvien käyttää laitteellasi olevia kuvia, mediaa ja tiedostoja" ‐vaihtoehdon:
      1. Valitse Salli.
      2. Valitse Varmuuskopiointi ja synkronointi ‐kohdasta Ota varmuuskopiointi käyttöön.
    • Jos et näe Varmuuskopiointi ja synkronointi ‐vaihtoehtoa:
      1. Valitse oikeasta yläkulmasta profiilikuva tai alkukirjain.
      2. Valitse Valokuvien asetukset ja sitten Varmuuskopiointi ja synkronointi.
      3. Laita Varmuuskopiointi ja synkronointi päälle.
  2. Valitse vasemmasta siirtymispalkista Laitteella.
  3. Valitse kansio, jonka haluat varmuuskopioida.
  4. Laita Varmuuskopiointi ja synkronointi päälle.

Vinkki: Varmuuskopioidut kuvat näkyvät Google Kuvissa ja ne kuluttavat Google Drive ‑tallennustilakiintiötä. Lue, miten Google Drive ja Google Kuvat toimivat yhdessä.