Sikkerhedskopiér billeder fra dit kamera

Du kan uploade, se og sikkerhedskopiere dine billeder fra et SD-kort eller en USB-enhed med Google Fotos. Hvis dine billeder er på en Android-enhed, iPhone eller iPad, kan du sikkerhedskopiere dine billeder til Google Fotos direkte fra enheden.

Trin 1: Opret forbindelse til din Chromebook

1. Log ind på din Chromebook.
  2. Hvis du vil sikkerhedskopiere billeder på et SD-kort, skal du tage kortet ud af dit kamera.
  3. Sæt SD-kortet i din Chromebooks port til SD-kort. Hvis det er en USB-enhed, skal du slutte den til USB-porten.

Tip! Hvis du ikke ved, hvilken port der er til SD-kort, kan du kontakte producenten af din Chromebook. Det er ikke alle Chromebooks, du kan sætte SD-kort i.

Trin 2: Sikkerhedskopier billederne

1. Installer Android-appen Google Fotos fra Google Play Butik på din Chromebook. Se, hvordan du installerer Android-apps.
    • Hvis du får valgmuligheden "Vil du give Fotos adgang til billeder, medier og filer på din enhed?":
      1. Vælg Tillad.
      2. Under "Backup og synkronisering" skal du vælge Slå sikkerhedskopiering til.
    • Hvis du ikke kan se valgmuligheden "Backup og synkronisering":
      1. Vælg dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
      2. Vælg Fotos-indstillinger og derefter Backup og synkronisering.
      3. Aktivér Backup og synkronisering.
  2. Vælg På enheden i navigationslinjen til venstre.
  3. Vælg den mappe, du vil sikkerhedskopiere.
  4. Aktivér Backup og synkronisering.

Tip! Dine sikkerhedskopierede billeder vises i Google Fotos og tæller med i din kvote for Google Drev-lagerplads. Se, hvordan Google Drev og Google Fotos fungerer sammen.