Crear una còpia de seguretat de les fotos de la càmera

Podeu penjar les fotos d'una targeta SD o un dispositiu USB a Google Fotos, veure-les i crear-ne una còpia de seguretat. Si teniu les fotos en un dispositiu Android, iPhone o iPad, podeu crear-ne una còpia de seguretat a Google Fotos directament des del dispositiu.

Pas 1: connecteu-vos al Chromebook

1. Inicieu la sessió al Chromebook.
  2. Per crear una còpia de seguretat de les fotos que teniu en una targeta SD, extraieu la targeta de la càmera.
  3. Inseriu la targeta SD a la ranura corresponent del Chromebook. Si es tracta d'un dispositiu USB, inseriu-lo al port USB.

Consell: si no sabeu quina és la ranura per a targetes SD, contacteu amb el fabricant del Chromebook. No tots els dispositius Chromebook tenen aquest tipus de ranura.

Pas 2: feu una còpia de seguretat de les fotos

1. Al Chromebook, instal·leu l'aplicació Google Fotos per a Android des de Google Play Store. Obteniu informació sobre com podeu instal·lar aplicacions d'Android.
    • Si veieu l'opció "Vols permetre que Fotos accedeixi a fotos, contingut multimèdia i fitxers del dispositiu?":
      1. Seleccioneu Permet.
      2. A "Còpia de seguretat i sincronització", seleccioneu Activa la còpia de seguretat.
    • Si no veieu l'opció "Còpia de seguretat i sincronització":
      1. A la part superior dreta, seleccioneu la vostra foto o inicial de perfil.
      2. Seleccioneu Configuració de Fotos i, a continuació, Còpia de seguretat i sincronització.
      3. Activeu Còpia seguretat i sincronització.
  2. A la barra de navegació de l'esquerra, seleccioneu Al dispositiu.
  3. Seleccioneu la carpeta de la qual vulgueu crear una còpia de seguretat.
  4. Activeu Còpia seguretat i sincronització.

Consell: les fotos amb còpia de seguretat es mostren a Google Fotos i s'afegeixen a la vostra quota d'emmagatzematge de Google Drive. Obteniu informació sobre com Google Drive i Google Fotos funcionen conjuntament.