Fiks DNS-feil

Hvis du ser en DNS-feil (feil relatert til domenenavnsystemet), kan du prøve å bytte til en av Googles offentlige navnetjenere:

1. Sørg for at Chromebooken din er koblet til et Wi-Fi-nettverk.
  2. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  3. Velg nettverket .
  4. Velg navnet på det trådløse nettverket ditt i rullegardinmenyen.
  5. Velg Nettverk.
  6. Velg Google-navnetjenere i «Navnetjenere»-delen.
    Valgfritt: Hvis du har en annen tjener du foretrekker å bruke, kan du velge Egendefinerte navnetjenere og skrive inn DNS-tjeneradressen.