DNS-fouten verhelpen

Als er een DNS-fout (Domain Name System) optreedt, schakel je over naar een van de openbare naamservers van Google:

1. Zorg ervoor dat je Chromebook is verbonden met een wifi-netwerk.
  2. Selecteer rechtsonder de tijd.
  3. Selecteer je netwerk .
  4. Selecteer de naam van je draadloze netwerk in het dropdownmenu.
  5. Selecteer Netwerk.
  6. Selecteer Google-naamservers in het gedeelte Naamservers.
    Optioneel: Als je een andere server hebt die je liever wilt gebruiken, kun je Aangepaste naamservers kiezen en je DNS-serveradres opgeven.