Useiden käyttäjien samanaikainen kirjautuminen

Jos olet lisännyt Chromebookille useita Google-tilejä, voit

• vaihtaa tiliä ilman ulos- ja sisäänkirjautumista
  • siirtää ikkunoita tilien välillä.

Toisen käyttäjän kirjaaminen sisään

Ennen kuin voit kirjata toisen käyttäjän sisään, varmista että olet lisännyt toisen käyttäjän Chromebookille. Toimi sitten seuraavasti:

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  3. Valitse Google-tilisi sähköpostiosoite.
  4. Valitse Kirjaa sisään toinen käyttäjä.
  5. Näet muistutuksen, jossa kehotetaan käyttämään tätä ominaisuutta vain luotettavien henkilöiden kanssa. Valitse OK.
  6. Valitse henkilö ja syötä hänen salasanansa. Voit lisätä korkeintaan 5 käyttäjää.

Huom. Jos käytät Chromebookia töissä tai koulussa, et välttämättä voi valita kaikista saatavilla olevista käyttäjistä.

Tilin vaihtaminen sisäänkirjautuneena

Kun olet lisännyt useita henkilöitä, voit vaihtaa niiden välillä seuraavasti:

1. Kirjaudu Google-tilillesi.
  2. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  3. Klikkaa henkilöä, johon haluat vaihtaa.

Kaikki aktiiviset henkilöt jakavat tiettyjä asetuksia, esimerkiksi verkot. Muut asetukset, kuten profiilikuvat ja kirjanmerkit, ovat kunkin henkilön omia.

Huom. Google Play Kauppaa ja ladattuja Android-sovelluksia voi käyttää vain ensin kirjautuneella tilillä. Jos haluat käyttää niitä toisella tilillä, kirjaudu ulos kaikilta tileiltä ja kirjaudu sisään haluamallesi tilille.

Ikkunoiden siirtäminen käyttäjien välillä

Näin siirrät ikkunoita sisäänkirjautuneiden Google-tilien välillä:

1. Varmista, että olet kirjautuneena kahdelle tilille yhtä aikaa.
  2. Klikkaa hiiren kakkospainikkeella siirrettävän ikkunan yläreunaa. Älä valitse välilehteä.
  3. Valitse Siirrä ikkuna käyttäjälle.
  4. Valitse tili, jolle haluat siirtää ikkunan.

Uloskirjautuminen tililtä

Jos olet kirjautunut sisään Chromebookillasi useille Google-tileille, et voi kirjautua niiltä ulos yksitellen. Sinun on kirjauduttava ulos kaikilta tileiltä samalla kertaa.

1. Valitse kellonaika oikeasta alakulmasta.
  2. Valitse Kirjaa kaikki ulos.

Huom. Jos olet organisaatiosi Chromebook-järjestelmänvalvoja, voit ylläpitää useille tileille kirjautumista.