Een foto of video maken met je Chromebook

1. Selecteer in de hoek van je scherm de Launcher Launcher.
  2. Open Camera Camera. Kies een optie aan de rechterkant:
    • Selecteer Foto en dan Foto maken Foto maken.
    • Selecteer Video en dan Opname starten Opname starten.
    • Selecteer Vierkant en dan Foto maken Foto maken.

Je kunt ook wijzigen hoe je foto's of video's worden gemaakt:

• Je instellingen wijzigen: Selecteer Instellingen Instellingen. Wijzig de grootte van het raster, de duur van de timer of de resolutie van de camera.
  • Je foto van links naar rechts omdraaien: Selecteer Spiegelen Spiegelen.
  • Rasterlijnen gebruiken om foto's recht te maken: Selecteer Raster raster.
  • Tussen camera's schakelen: Selecteer Van camera wisselen Camera schakelen linksboven. Tip: Je kunt alleen tussen camera's schakelen als je een externe camera aansluit of je Chromebook twee ingebouwde camera's heeft.
  • Foto's maken met een timer: Selecteer Timer Timer in-/uitschakelen.

Je foto's of video's zoeken of verwijderen

Je foto's bewerken of afdrukken

• Je foto afdrukken: Selecteer Afdrukken Afdrukken.
  • Je foto bewerken, bijsnijden of draaien: Selecteer Bewerken Bewerken.