Een foto of video maken met je Chromebook

Log in bij je Chromebook als je dit nog niet hebt gedaan.

1. Selecteer in de hoek van je scherm de Launcher Launcher en dan pijl-omhoog Pijl-omhoog.
  2. Selecteer Camera Camera. Kies vervolgens een van deze opties:
    • Een foto maken Foto maken.
    • Een video opnemen Overschakelen naar video opnemen en dan Opname starten Opname starten.

Je kunt ook het volgende doen:

• Foto's maken met een timer: Selecteer Timer Timer in-/uitschakelen.
  • Tussen camera's schakelen: Selecteer Van camera wisselen Camera schakelen. Je kunt alleen schakelen tussen camera's als je Chromebook twee ingebouwde camera's heeft.
  • Rasterlijnen gebruiken om foto's recht te maken: Selecteer Raster raster.
  • Instellingen wijzigen: Selecteer Instellingen Instellingen. Wijzig de tijdsduur van de timer of de grootte van het raster.

Je foto's en video's bekijken of opslaan

• Alle foto's en video's bekijken die je hebt gemaakt: Selecteer in de rechterbenedenhoek van de camera Camera de miniatuur van je recentste foto of video. Als je de foto of video groter wilt weergeven, dubbelklik je erop.
  • Foto's of video's opslaan: Je vindt foto's en video's die je hebt gemaakt met de camera Camera in de map Downloads van Bestanden Bestanden. Meer informatie over hoe je je gedownloade bestanden opslaat

Je foto's en video's afdrukken of verwijderen

• Foto's of video's afdrukken: Selecteer Afdrukken Afdrukken.
  • Foto's of video's verwijderen: Selecteer Verwijderen Verwijderen.