Productrondleiding

In deze rondleiding bespreken we de verschillende hardwarefuncties van uw HP Chromebook 11.

Gesloten

Bovenaanzicht van Chromebook
Nr. Functie Beschrijving
1 Micro-USB-poort Uw Chromebook opladen of externe beeldschermen aansluiten.
2 Twee USB 2.0-poorten USB-apparaten aansluiten, zoals een toetsenbord of muis.
3 Combinatiepoort voor hoofdtelefoon een microfoon Een hoofdtelefoon of microfoon aansluiten.

Geopend

Vooraanzicht van Chromebook
Nr. Functie Beschrijving
1 Geïntegreerde VGA-camera en microfoon Audio en video van hoge kwaliteit opnemen.
2 LCD-scherm Internet verkennen en apps voor het Chromebook-scherm van 11,6 inch en 300 nit gebruiken.
3 Aan/uit-knop Uw Chromebook in- en uitschakelen.
4 Zoektoets Druk op deze toets om vanuit de lijst met apps uw apps en op internet te zoeken.
5 Touchpad Gebruik gebaren om de cursor te verplaatsen en items op het scherm te selecteren.