Aktivera eller inaktivera aviseringar

Du kan konfigurera Chrome så att du får aviseringar från webbplatser, appar och tillägg, till exempel påminnelser om möten.

Läs mer om hur du blockerar eller tillåter popup-fönster om sådana fönster eller annonser öppnas.

Inga aviseringar visas i Chrome på iPhone eller iPad. Om du får aviseringar från Chrome kan du ha aktiverat popupfönster.

Så här inaktiverar du popupfönster:

1. Öppna Chrome-appen Chrome på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Mer Mer följt av Inställningar Inställningar.
  3. Tryck på Innehållsinställningar följt av Blockera popup-fönster.
  4. Inaktivera Blockera popup-fönster.