Duo er oppgradert til Meet – den eneste appen du trenger til videosamtaler og -møter. Finn ut mer.

Konfigurer Google Duo

Trinn 1: Installer Duo

Duo er tilgjengelig på Android-smarttelefoner og -nettbrett. Når du registrerer deg, får du en bekreftelseskode på telefonen.

Last ned og installer Duo

Trinn 2: Bekreft telefonnummeret ditt

Du kan hoppe over telefonnummerbekreftelsen. Hvis du hopper over dette trinnet, må du koble til Google-kontoen din.

Finn ut mer om bekreftede numre.
  1. Tast inn telefonnummeret ditt på Android-enheten din, og dobbeltsjekk at det er riktig.
  2. Trykk på Godta.
  3. Duo sender en engangskode på SMS til nummeret du skrev inn. (Mobiloperatørens SMS-takster kan påløpe.)
  4. Skriv inn koden du fikk i SMS-en.
  • Hvis du ikke har fått noen SMS, trykker du på Send SMS på nytt.
  • Hvis du har mobildekning, men ikke mottar noen SMS, kan du be om å bli oppringt i stedet ved å trykke på Ring meg.
  • Hvis du fortsatt har problemer med å bekrefte telefonnummeret ditt, kan du gå til artikkelen om feilsøking av bekreftelsesprosessen.

Trinn 3: Koble til Google-kontoen din

For å koble til Google-kontoen din, trykk på Godta.

Hvis du allerede bruker Duo på en annen enhet med Google-kontoen din, må du logge på med samme konto for å fullføre konfigureringen.

Når du kobler Duo til Google-kontoen din

• kan du bruke Duo på alle enhetene dine
  • kan folk som har telefonnummeret ditt eller Google-kontoinformasjonen din, for eksempel Gmail-adressen din, se at du bruker Duo og ringe deg ved hjelp av appen

Du kan når som helst legge til eller fjerne Google-kontoen din fra Duo.

Når du har bekreftet nummeret ditt på Duo, skjer følgende:

• Folk som har telefonnummeret ditt, kan se at du bruker Duo, og de kan ringe deg via appen. Hvis du kobler til Google-kontoen din, kan de også kontakte deg via andre Google-tjenester.
  • Duo kan med jevne mellomrom sende kontaktene dine og posisjonen din til Google.
  • Hvis du ringer til noen som ikke er lagret i kontaktene dine, viser Duo telefonnummeret ditt, slik at mottakeren kan se hvem som ringer.

Bruk Duo til å ringe til kontaktene dine

• Videosamtaler med folk i kontaktene dine som bruker Duo: Ring venner og familie som bruker forskjellige enheter, for eksempel Android, iOS, datamaskin, Nest Hub, Nest Hub Max, Lenovo Smart Display og JBL Link View.
  • Lyd og video av høy kvalitet: Samtalekvaliteten endres automatisk basert på tilkoblingen din.
  • Bank-bank: Du kan se en videoforhåndsvisning i sanntid før du svarer på et anrop fra en av kontaktene dine.
  • Ende-til-ende-kryptering: Samtalene dine er sikre, og bare du og den du snakker med, kan se dem.