Spela upp musik på Chromebook

Du kan spela upp musikfiler och videor direkt på Chromebook eller via webben.

Spela upp sparade musikfiler

1. Logga in på Chromebook.
  2. Välj Appstartaren i skärmens ena hörn.
  3. Öppna Filer .
  4. Leta upp musikfilerna.
  5. Välj en eller flera musikfiler och klicka på Öppna. Musikfilerna visas som en spellista i Galleri-appen.

Pausa, spela upp eller hoppa över musik med snabbinställningarna

Om du spelar upp en låt från webben eller en musikapp, som YouTube Music, kan du använda snabbinställningarna för att pausa, spela upp eller hoppa över låtar.
  1. Välj klockan nere till höger på skärmen.
  2. Använd kontrollerna i menyn för att pausa, spela upp eller hoppa över låtar.
Tips! Fäst funktionen om du vill få snabb åtkomst till kontroller. När den är fäst väljer du musikikonen för att öppna kontrollerna.

Komma igång med YouTube Music

1. Välj Appstartaren längst ned till vänster på skärmen.
  2. Välj YouTube Music-appen Logotyp för YouTube Music.
Tips! Om YouTube Music-appen inte visas kan du ladda ned den från Google Play Butik.

Lyssna på musik på webben