Tilpas dit skrivebord

Nederst på skærmen eller ude i siden vises en række apps, som kaldes hylden. Du kan ændre på, hvilke apps der skal medtages, og gemme websider som bogmærker.

Ud for dit kontobillede kan du se underretninger, se batterilevetiden på din Chromebook, skrue op og ned for lyden eller ændre andre indstillinger.

Tilføj, flyt eller fjern apps

Du kan føje en app, som du bruger ofte, til skrivebordet.

Tilføj en app
  1. I hjørnet af skærmen skal du klikke på Appliste  efterfulgt af pilen .
  2. Find den app, du vil tilføje.
  3. Højreklik på appikonet.
  4. Klik på Fastgør til hylde.

Når du fastgør en app til din hylde, forbliver den på hylden, indtil du flytter eller fjerner den.

Lav om på rækkefølgen af apps

Sådan ændrer du en apps placering:

1. Klik på en app, du vil flytte, og hold den nede.
  2. Træk den til en ny placering.
  3. Slip appen på en ny placering.
Fjern en app
  1. Højreklik på den app, du vil fjerne.
  2. Klik på Frigør.

Fastgør en webside til dit skrivebord

Hvis du ofte besøger den samme webside, kan du fastgøre den til dit skrivebord.

1. Åbn websiden i Chrome.
  2. Klik på Mere efterfulgt af Opret genvej.
  3. Klik på Opret for at føje genvejen til din hylde.

Flyt eller skjul rækken med apps

Du kan ændre placeringen af rækken med apps, også kaldet hylden:

1. Højreklik på hylden.
  2. Hold markøren over Hyldeposition.
  3. Vælg, hvor hylden skal placeres. Den kan placeres nederst på skærmen (standard) eller i venstre eller højre side.

Du kan skjule hylden og statusområdet ved at højreklikke på hylden og vælge Skjul automatisk hylden. Når disse er skjult, skal du flytte markøren over til den side af skærmen, hvor de er skjult, for at se dine apps, dine bogmærker og dit kontobillede.

Hvis hylden ikke længere skal skjules, skal du højreklikke på hylden og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Skjul automatisk hylden.