Tilpas dit skrivebord

Nederst på skærmen eller ude i siden vises en række apps, som kaldes hylden. Hvis der er en app, du bruger ofte, kan du fastgøre den til hylden for at få hurtig adgang til den.

Tilføj, flyt eller fjern apps

Du kan føje en app, som du bruger ofte, til skrivebordet.

Tilføj en app
  1. I hjørnet af skærmen skal du vælge applisten   efterfulgt af den opadvendte pil .
  2. Find den app, du vil tilføje.
  3. Højreklik på appikonet.
  4. Vælg Fastgør til hylden.

Når du fastgør en app til din hylde, forbliver den på hylden, indtil du flytter eller fjerner den.

Lav om på rækkefølgen af apps

Sådan ændrer du en apps placering:

1. Hold fingeren nede på den app, du vil flytte.
  2. Træk den til en ny placering.
  3. Slip appen på den nye placering.
Fjern en app
  1. Højreklik på den app, du vil fjerne.
  2. Vælg Frigør.

Fastgør en webside til dit skrivebord

Hvis du ofte besøger den samme webside, kan du fastgøre den til dit skrivebord.

1. Åbn websiden i Chrome.
  2. Vælg Mere  efterfulgt af Flere værktøjer efterfulgt af Opret genvej.
  3. Højreklik på genvejsikonet.
  4. Vælg Fastgør til hylden.

Flyt eller skjul rækken med apps

Du kan ændre placeringen af rækken med apps, også kaldet hylden:

1. Højreklik på hylden.
  2. Hold markøren over Hyldeposition.
  3. Vælg, hvor hylden skal placeres. Den kan placeres nederst på skærmen (standard) eller i venstre eller højre side.

Du kan skjule hylden og statusområdet ved at højreklikke på hylden og vælge Skjul automatisk hylden. Når disse er skjult, skal du flytte markøren over til den side af skærmen, hvor de er skjult, for at se dine apps, dine bogmærker og dit kontobillede.

Hvis hylden ikke længere skal skjules, skal du højreklikke på hylden og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Skjul hylde automatisk.