Tilpas din computers hylde

Nederst på skærmen eller ude i siden vises en række apps, som kaldes hylden. Du kan fastgøre apps eller websider, du ofte bruger, til hylden for at få hurtig adgang til appen eller websiden. Du kan ikke føje apps og genveje til din skrivebordsbaggrund

Tilføj, flyt eller fjern apps

Tilføj en app
  1. Vælg applisten i hjørnet af skærmen.
  2. Find den app, du vil tilføje.
  3. Højreklik på appikonet.
  4. Vælg Fastgør til hylde.

Når du fastgør en app til din hylde, forbliver den på hylden, indtil du flytter eller fjerner den.

Lav om på rækkefølgen af apps

Sådan ændrer du en apps placering:

1. Hold fingeren nede på den app, du vil flytte.
  2. Træk den til en ny placering.
  3. Slip appen på den nye placering.
Fjern en app
  1. Højreklik på den app, du vil fjerne.
  2. Vælg Frigør.

Fastgør en webside til din hylde

Du kan fastgøre en webside, du ofte besøger, til din hylde.

1. Åbn websiden i Chrome.
  2. Vælg Mere og derefter Flere værktøjer og derefter Opret genvej.
  3. Vælg applisten i hjørnet af skærmen.
  4. Højreklik på det ønskede genvejsikon på listen over apps og genveje.
  5. Vælg Fastgør til hylde.
Tip! Hvis du ikke kan finde det ønskede genvejsikon, kan du bruge søgetasten eller tasten Appliste til at finde ikonet med søgeord.

Flyt eller skjul rækken med apps

Du kan ændre hyldens placering:

1. Højreklik på hylden.
  2. Hold markøren over Hyldeplacering.
  3. Vælg, hvor hylden skal placeres.

Du kan skjule hylden og statusområdet ved at højreklikke på hylden og vælge Skjul hylde automatisk. Når disse er skjult, skal du flytte markøren over til den side af skærmen, hvor de er skjult, for at finde dine apps, dine bogmærker og dit kontobillede.

Hvis hylden ikke længere skal skjules, skal du højreklikke på hylden og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Skjul hylde automatisk.