Bruk Chrome-utvidelsen Google Keep

Med Chrome-utvidelsen Google Keep kan du ta notater mens du surfer på nettet.

Du kan bruke Chrome-utvidelsen Google Keep til å lagre informasjon fra nettsteder i notater. Last ned Chrome-utvidelsen Google Keep.

Fra og med 5. desember 2022 lagres ikke notater som opprettes i Chrome-utvidelsen automatisk. For å åpne og redigere notatene dine som er tilknyttet nettadresser, gå til keep.google.com.

Lagre innhold som notater

1. Velg innholdet du ønsker å lagre.
  2. Høyreklikk på etterfulgt av klikk på Lagre bilde i Keep eller Lagre valg i Keep.

Lagre nettsider i Keep

1. Gå til nettsiden du vil lagre.
  2. Klikk på Keep Google Keep øverst til høyre i nettleseren.

Opprett notater

1. Høyreklikk på Keep Google Keep øverst til høyre i nettleseren.
  2. Klikk på Nytt tomt notat.