Brug Chrome-udvidelsen Google Keep

Tag noter, mens du surfer på nettet, med Chrome-udvidelsen Google Keep.

Du kan bruge Chrome-udvidelsen Google Keep til at gemme websiteoplysninger i en note. Download Chrome-udvidelsen Google Keep.

Fra og med den 5. december 2022 gemmes de noter, der er oprettet i Chrome-udvidelsen, ikke automatisk. Du kan åbne og redigere de noter, der er knyttet til en webadresse, ved at gå til keep.google.com.

Gem indhold som en note

1. Vælg det indhold, du vil gemme.
  2. Højreklik på og så klik på Gem billede i Keep eller Gem valg i Keep.

Gem en webside i Keep

1. Gå til den webside, du vil gemme.
  2. Klik på Keep Google Keep øverst til højre i din browser.

Opret en note

1. Højreklik på Keep Google Keep øverst til højre i din browser.
  2. Klik på Ny tom note.