Rapportera ett problem eller skicka feedback

Vill du rapportera ett tekniskt problem eller skicka feedback om ChromeOS? Testa då dessa alternativ:

Innan du rapporterar: fråga experterna

Innan du rapporterar ett problem kan du ställa frågan i communityhjälpforumet, där våra produktexperter och andra Chromebook-användare kan hjälpa dig.

Skicka en feedbackrapport

1. Öppna sidan eller platsen där problemet uppstår.
  2. Tryck på Alt + Skift + i på tangentbordet.
    • Om du inte har ett tangentbord håller du av/på-knappen nedtryckt i tre sekunder och trycker sedan på Feedback .
  3. Beskriv det viktigaste vi behöver veta i fältet Berätta vad som händer. En sådan sak är hur vi ska gå tillväga för att återskapa problemet, steg för steg.
    • När du beskriver problemet markerar du avsnittet Förslaget hjälpinnehåll under textrutan. Resultaten visas och uppdateras när du skriver.
    • Om alternativet Förslaget hjälpinnehåll inte ger användbara resultat väljer du Fortsätt.
  4. Ta med relevant information i rapporten som kan hjälpa oss att undersöka och lösa problemet.
    • Om du rapporterar ett problem med en viss fil bifogar du alla relevanta icke-konfidentiella dokument i rapporten.
    • Om du vill lägga till en skärmbild markerar du rutan Skärmbild.
    • Välj Lägg till fil för att inkludera bilagan.
    • Ange en e-postadress om du vill inkludera den eller klicka på nedåtpilen och välj Ange inga e-postadresser.
    • Markera kryssrutan om du vill dela en webbadress eller data under Dela diagnostikdata.
  5. Skicka rapporten genom att välja Skicka.
  6. Välj Skicka ny rapport om du vill skicka in en ny rapport. Du kan även göra följande:
    • Hitta användbara artiklar: Välj Utforska.
    • Köra tester för maskinvaruproblem: Välj Diagnostik.
    • Få kontakt med andra på ett Chromebook-forum: Välj Fråga commynityn.
  7. Stäng feedbackfönstret genom att välja Klar.

Tack för hjälpen. I de flesta fall kan vi inte skicka ett personligt svar men vi granskar rapporten och använder informationen som du skickar för att förbättra ChromeOS.