Ongelmista ilmoittaminen ja palautteen lähettäminen

Haluatko ilmoittaa teknisestä ongelmasta tai lähettää palautetta ChromeOS:stä? Seuraa alla olevia ohjeita:

Lisätietojen kysyminen asiantuntijoilta ennen ilmoituksen tekemistä

Ennen kuin teet ilmoituksen ongelmasta, postaa kysymys yhteisön ohjefoorumilla, jossa tuoteasiantuntijat ja muut Chromebookin käyttäjät voivat auttaa sinua.

Palauteraportin lähettäminen

1. Avaa sivu tai kohde, jossa virhe tapahtui.
  2. Paina näppäimistöllä Alt + Vaihto + i.
    • Jos sinulla ei ole näppäimistöä, paina virtapainiketta kolme sekuntia ja valitse Palaute .
  3. Kirjoita "Kerro meille, mitä tapahtui" ‑kenttään kaikki tärkeät tiedot tapauksesta, mukaan lukien ohjeet ongelman toistamiseen.
    • Kun kuvailet ongelmaa, valitse tekstikentän alapuolelta "Ehdotettu ohjesisältö". Tulokset tulevat näkyviin ja päivittyvät kirjoittaessasi.
    • Jos "Ehdotettu ohjesisältö" ei tarjoa hyödyllisiä tuloksia, valitse Jatka.
  4. Sisällytä raporttiin oleellisia tietoja, jotka voivat auttaa ongelman tutkimisessa ja ratkaisemisessa.
    • Jos teet raportin tietystä tiedostosta, liitä mukaan kaikki aiheeseen liittyvät, ei-luottamukselliset asiakirjat.
    • Jos haluat lisätä kuvakaappauksen, valitse Kuvakaappaus-valintaruutu.
    • Jos haluat lisätä liitteen, valitse Lisää tiedosto.
    • Voit halutessasi lisätä sähköpostiosoitteen tai valita alanuolen ja "Älä lisää sähköpostiosoitetta".
    • Jos haluat jakaa URL-osoitteen tai dataa, valitse "Jaa diagnostiikkadataa" ‐kohdan valintaruudut.
  5. Lähetä ilmoitus valitsemalla Lähetä.
  6. Jos haluat lähettää toisen raportin, valitse Lähetä uusi ilmoitus. Voit myös tehdä seuraavaa:
    • Etsi hyödyllisiä artikkeleita: Valitse Tutustu.
    • Testaa laitteisto-ongelmia: Valitse Diagnostiikka.
    • Pitää muihin yhteyttä Chromebook-foorumilla: Valitse Kysy yhteisöltä.
  7. Sulje palauteikkuna valitsemalla Valmis.

Arvostamme apuasi. Useimmissa tapauksissa emme voi lähettää sinulle henkilökohtaista vastausta. Tarkistamme kuitenkin ilmoituksesi ja käytämme antamiasi tietoja ChromeOS:n parantamiseen.