Rapportér et problem, eller send feedback

Vil du rapportere et teknisk problem eller sende feedback om ChromeOS? I så fald kan du prøve disse muligheder:

Spørg eksperterne, inden du rapporterer

Inden du rapporterer et problem, kan du prøve at stille dit spørgsmål i hjælpeforummet, hvor vores produkteksperter og andre Chromebook-brugere kan hjælpe dig.

Send en feedbackrapport

1. Åbn den side, eller gå til det sted, hvor du oplever fejlen.
  2. Tryk på Alt+Shift+i på tastaturet.
    • Hvis du ikke har et tastatur, skal du holde afbryderknappen nede i 3 sekunder og trykke på Feedback .
  3. Tilføj vigtige oplysninger i feltet "Fortæl os, hvad der sker", herunder en vejledning i, hvordan dit problem kan genskabes.
    • Når du beskriver problemet, kan du tjekke sektionen "Foreslået indhold i Hjælp" under tekstfeltet. Resultater vises og opdateres, mens du skriver.
    • Hvis "Foreslået indhold i Hjælp" ikke giver nyttige resultater, skal du vælge Fortsæt.
  4. Medtag relevante oplysninger i din rapport, der kan hjælpe med at undersøge og løse problemet.
    • Hvis du rapporterer et problem vedrørende en bestemt fil, skal du vedhæfte alle relevante ikke-fortrolige dokumenter i rapporten.
    • Markér afkrydsningsfeltet "Screenshot" for at tilføje et screenshot.
    • Vælg Tilføj fil for at vedhæfte en fil.
    • Angiv en mailadresse, hvis du vil medtage en, eller vælg menupilen efterfulgt af "Angiv ikke mailadresse".
    • Markér afkrydsningsfelterne under "Del diagnosticeringsdata", hvis du vil dele en webadresse eller data.
  5. Vælg Send for at indsende rapporten.
  6. Hvis du vil indsende en ny rapport, skal du vælge Send ny rapport. Du kan også:
    • Finde nyttige artikler: Vælg Udforsk.
    • Køre tests, der registrerer hardwareproblemer: Vælg Diagnostik.
    • Få kontakt til andre i et Chromebook-forum: Vælg Spørg hjælpeforummet.
  7. Vælg Udfør for at lukke feedbackvinduet.

Vi sætter stor pris på din hjælp. I de fleste tilfælde kan vi ikke sende dig et personligt svar, men vi undersøger din rapport og bruger dine oplysninger til forbedring af ChromeOS.