Synkroniser dine kontoindstillinger

Du kan gemme og synkronisere ting som f.eks. din historik og dine bogmærker, adgangskoder og Wi-Fi-netværk med din Google-konto. På den måde har du dem altid på en hvilken som helst Chromebook og i Google Chrome på andre enheder, hvor du er logget ind.Se, hvordan du logger ind på Chrome.

Synkronisering fungerer med ChromeOS version 18 og nyere og er som standard slået til, når du logger ind på din Chromebook.

Sådan hjælper synkronisering dig
  • Dine indstillinger og data synkroniseres med din Google-konto. På den måde er dine gemte indstillinger klar, når du logger ind på den samme konto på en anden Chromebook.
  • Hvis din Chromebook bliver stjålet eller går i stykker, kan du bare logge ind på Chrome igen for at få din historik og dine indstillinger, data, bogmærker, apps, udvidelser og temaer tilbage. Bemærk! Downloads synkroniseres ikke.
  • Ændringer i Chrome synkroniseres med det samme. Hvis du er logget ind på den samme Google-konto på en anden Chromebook, og synkronisering er slået til, vises alle de ændringer, du foretager på din Chromebook, i Google Chrome på andre enheder, hvor du er logget ind.Se, hvordan du logger ind på Chrome.
Beskyt dine data, når du er logget ind

For at beskytte dine oplysninger bliver de synkroniserede data krypteret, når de bevæger sig mellem din computer og Googles servere. Som et ekstra lag af beskyttelse krypteres dine gemte adgangskoder på Googles servere med en kryptografisk nøgle.

Du kan vælge at kryptere dine synkroniserede data. Dette omfatter ikke betalingsmetoder og adresser fra Google Pay.Se, hvordan du krypterer dine data.

Du kan til enhver tid fjerne dine synkroniserede data fra din konto.

Vælg, hvilke oplysninger der skal synkroniseres

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Vælg Synkronisering og Google-tjenester i sektionen "Konti".
  4. Vælg Administrer, hvad du synkroniserer.
  5. Vælg, hvad der skal synkroniseres.
    • Hvis du vil bruge de samme indstillinger på alle de Chromebooks, du er logget ind på, skal du aktivere Synkroniser alt. Du skal aktivere dette for hver enhed, du vil synkronisere.
    • Du kan vælge, hvilke indstillinger du vil synkronisere, på hver af de Chromebooks, du logger ind på, ved at aktivere Tilpas synkronisering. Aktivér derefter synkronisering af dine foretrukne indstillinger under "Synkroniser data".
  6. Valgfrit: Under "Krypteringsmuligheder" kan du kryptere dine synkroniserede data med en adgangssætning. Dette omfatter ikke betalingsmetoder og adresser fra Google Pay. Se, hvordan du opretter en adgangssætning til synkronisering.

Vigtigt! Hvis du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan din administrator vælge at deaktivere synkronisering. I så fald har du ikke mulighed for at synkronisere dine oplysninger.

Slet synkroniserede oplysninger fra din konto

Du kan til enhver tid slette dine synkroniserede oplysninger på din Google-konto:

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Vælg Synkronisering og Google-tjenester i sektionen "Konti".
  4. Vælg Gennemgå dine synkroniserede data.
  5. Vælg Nulstil synkronisering nederst på skærmen.

Alle de oplysninger, der er blevet synkroniseret, slettes fra din Google-konto. Alle dine bogmærker, apps og udvidelser forbliver på din Chromebook, men vises ikke på andre Chromebooks, du bruger.