Synkroniser dine kontoindstillinger

Du kan gemme og synkronisere f.eks. din historik, dine bogmærker og dine adgangskoder på din Google-konto. På den måde har du dem altid på en hvilken som helst Chromebook og i Google Chrome på andre enheder, hvor du er logget ind. Se, hvordan du logger ind på Chrome.

Synkronisering fungerer med Chrome OS version 18 og nyere og er som standard slået til, når du logger ind på din Chromebook.

Sådan hjælper synkronisering dig
  • Dine indstillinger og data synkroniseres med din Google-konto. På den måde er dine gemte indstillinger klar, når du logger ind på den samme konto på en anden Chromebook.
  • Hvis din Chromebook bliver stjålet eller går i stykker, kan du bare logge ind på Chrome igen for at få din historik og dine indstillinger, data, bogmærker, apps, udvidelser og temaer tilbage. (Bemærk! Downloads synkroniseres ikke).
  • Ændringer i Chrome synkroniseres med det samme. Hvis du er logget ind på den samme Google-konto på en anden Chromebook, og synkronisering er slået til, vises alle de ændringer, du foretager på din Chromebook, i Google Chrome på andre enheder, hvor du er logget ind. Se, hvordan du logger ind på Chrome.
Beskyt dine data, når du er logget ind

For at beskytte dine oplysninger bliver de synkroniserede data krypteret, når de bevæger sig mellem din computer og Googles servere. Som et ekstra lag af beskyttelse krypteres dine gemte adgangskoder på Googles servere med en kryptografisk nøgle.

Du kan vælge at kryptere alle dine synkroniserede data. Se, hvordan du krypterer dine data.

Du kan til enhver tid fjerne dine synkroniserede data fra din konto.

Vælg, hvilke oplysninger der skal synkroniseres

1. Klik på dit kontobillede.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  3. Klik på Synkroniser i sektionen "Personer".
  4. Vælg, hvad der skal synkroniseres. Hvis du vil bruge alle de samme indstillinger på alle de Chromebooks, du er logget ind på, skal du aktivere Synkroniser alt.
  5. Valgfrit: Under "Krypteringsmuligheder" kan du kryptere alle dine synkroniserede data med en adgangssætning. Se, hvordan du tilføjer en adgangssætning til synkronisering.

Bemærk! Hvis du bruger en Chromebook på arbejdet eller i skolen, kan din administrator vælge at deaktivere synkronisering. I så fald har du ikke mulighed for at synkronisere dine oplysninger.

Slet synkroniserede oplysninger fra din konto

Du kan til enhver tid slette dine synkroniserede oplysninger på din Google-konto:

1. Klik på dit kontobillede.
  2. Klik på Indstillinger Indstillinger.
  3. Klik på Synkroniser i sektionen "Personer".
  4. Klik på Administrer synkroniserede data i Google Betjeningspanel.
  5. Klik på Nulstil synkronisering nederst på siden.

Alle de oplysninger, der er blevet synkroniseret, slettes fra din Google-konto. Alle dine bogmærker, apps og udvidelser forbliver på din Chromebook, men vises ikke på andre Chromebooks, du bruger.