Sincronitzar la configuració d'un compte

Al Compte de Google, podeu desar i sincronitzar elements com ara l'historial, les adreces d'interès, les contrasenyes i les xarxes Wi‑Fi. Així, sempre els tindreu en qualsevol Chromebook i en altres dispositius en què inicieu la sessió a Google Chrome. Obteniu informació sobre com podeu iniciar la sessió a Chrome.

La sincronització funciona amb Chrome OS 18 (i versions posteriors) i està activada de manera predeterminada quan s'inicia la sessió al Chromebook.

Avantatges de la sincronització
  • Les vostres dades i la configuració se sincronitzen amb el vostre Compte de Google. Per tant, la configuració desada s'aplicarà quan inicieu la sessió al mateix compte des d'un altre Chromebook.
  • Si us roben el dispositiu Chromebook o si es trenca, podreu recuperar l'historial, la configuració, les dades, les adreces d'interès, les aplicacions, les extensions i els temes. Només caldrà que torneu a iniciar la sessió. (Nota: les baixades no se sincronitzen.)
  • Els canvis que feu a Chrome se sincronitzen directament. Si heu iniciat la sessió amb un Compte de Google en un altre Chromebook i teniu la sincronització activada, els canvis que feu al vostre Chromebook s'aplicaran a Google Chrome en qualsevol altre dispositiu en què inicieu la sessió amb el mateix compte.Obteniu informació sobre com podeu iniciar la sessió a Chrome.
Protegir les dades amb la sessió iniciada

Per protegir la vostra informació, les dades sincronitzades s'encripten en transferir-les entre l'ordinador i els servidors de Google. Per afegir una capa addicional de protecció, les contrasenyes desades s'encripten als servidors de Google mitjançant una clau criptogràfica.

Si voleu, podeu definir que s'encriptin les dades sincronitzades. No s'inclouen les formes de pagament ni les adreces de Google Pay. Obteniu informació sobre com podeu encriptar les vostres dades.

En tot cas, podeu esborrar les dades sincronitzades del compte en qualsevol moment.

Triar la informació que s'ha de sincronitzar

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A la secció "Comptes", seleccioneu Sincronització i serveis de Google.
  4. Seleccioneu Gestiona què sincronitzes.
  5. Trieu què voleu sincronitzar.
    • Per utilitzar la mateixa configuració en tots els Chromebook en què inicieu la sessió, activeu Sincronitza-ho tot. Cal que activeu aquesta opció en tots els dispositius que vulgueu sincronitzar.
    • Per triar les opcions de configuració específiques que vulgueu sincronitzar en cada Chromebook en què inicieu la sessió, activeu Personalitza la sincronització. A continuació, a "Sincronitza les dades", activeu les opcions de configuració que vulgueu sincronitzar.
  6. Opcional: a "Opcions d'encriptació", podeu encriptar les dades sincronitzades amb una frase de contrasenya. No s'inclouen les formes de pagament ni les adreces de Google Pay.Obteniu informació sobre com podeu crear una frase de contrasenya de sincronització.

Important: si utilitzeu un Chromebook a la feina o en un centre educatiu, és possible que l'administrador decideixi desactivar la sincronització. En aquest cas, no podreu sincronitzar la vostra informació.

Suprimir dades sincronitzades d'un compte

Podeu suprimir la informació sincronitzada del Compte de Google en qualsevol moment. Per fer-ho, seguiu aquests passos:

1. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  2. Seleccioneu Configuració .
  3. A la secció "Comptes", seleccioneu Sincronització i serveis de Google.
  4. Seleccioneu Revisa les teves dades sincronitzades.
  5. A la part inferior, seleccioneu Restableix la sincronització.

Tota la informació que s'hagi sincronitzat se suprimirà del Compte de Google. Les adreces d'interès, les aplicacions i les extensions continuaran al vostre Chromebook, però no es mostraran en altres Chromebook que utilitzeu.