Løs problemer med at indløse tilbud

Når du køber en ny Chromebook, får du muligvis også særtilbud. Hvis du oplever problemer i forbindelse med indløsningen af et tilbud, kan du prøve at følge denne vejledning.

Bemærk! Hvis du bruger din Chromebook på arbejdet eller i skolen, er der muligvis tilbud, du ikke kan indløse. Kontakt din administrator for at få yderligere hjælp.

Trin 1: Tjek, om du er kvalificeret

Sørg først og fremmest for, at følgende gælder for dig:

Derefter skal du tjekke, hvilke tilbud du har adgang til:

1. Åbn siden med Chromebook-tilbud.
  2. Klik på Få fordelen ud for det tilbud, du ønsker.
  3. Læs vilkår og betingelser for tilbuddet, hvor det fremgår, om du er kvalificeret eller ej.

Trin 2: Tjek, om din Chromebook fungerer korrekt

Sørg for, at:

• Du er logget ind på din Chromebook (du kan ikke indløse tilbud, hvis du bruger inkognitotilstand eller delefunktion)
  • Din Chromebook har forbindelse til internettet

Trin 3: Løs et problem

Min Chromebook er helt ny, men den vil ikke lade mig indløse et tilbud

Vigtigt! Det er ikke muligt at indløse tilbud på enheder, der enten er renoveret eller repareret af producenten.

Prøv disse fejlfindingstrin:

• Det sker nogle gange, at vores indløsningsserver går ned midlertidigt. Vent et par timer, og prøv derefter at indløse tilbuddet igen.
  • Hvis du bruger en ekstern skærm, kan du prøve at koble den fra din Chromebook og derefter prøve at indløse tilbuddet.
  • Hvis du forsøger at indløse et tilbud på en Chromebook Pixel, skal du nulstille din skærmopløsning ved at trykke på Ctrl+Shift+0.
  • Nogle gange kan visse Chrome-udvidelser blokere et tilbud. Deaktiver eventuelle udvidelser, du har aktiveret, og prøv derefter at indløse tilbuddet. Se, hvordan du deaktiverer Chrome-udvidelser.

Jeg får en fejlmeddelelse, og jeg mener, den er forkert

Du får muligvis vist en af disse fejlmeddelelser:

• "Du kan kun indløse dette tilbud én gang pr. enhed, og det er allerede blevet indløst": Det betyder, at en anden allerede har indløst tilbuddet på din Chromebook.
  • "Tilbuddet er allerede blevet indløst på din Google-konto" eller "[Din mailadresse] har allerede ubegrænset lagerplads": Disse meddelelser betyder, at din Google-konto ikke har adgang til tilbuddet, at du allerede har indløst tilbuddet på denne Chromebook, eller at tilbuddet er blevet indløst på en anden Chromebook med den samme Google-konto. Du kan ikke indløse tilbuddet igen med denne konto.

Jeg vil gerne overføre mit tilbud til en anden Google-konto

Det er desværre ikke tilladt. Tilbuddet krediteres til den Google-konto, du brugte, da du indløste det.