Fiks problemer med å løse inn tilbud

Når du kjøper en ny Chromebook, kan du også få noen spesialtilbud. Hvis du prøver å løse inn et tilbud og støter på problemer, kan du prøve disse trinnene.

Merk: Hvis du bruker en Chromebook på jobben eller skolen, kan det hende du ikke kan løse inn enkelte tilbud. Kontakt administratoren din hvis du trenger mer hjelp.

Trinn 1: Sjekk om du er kvalifisert

Kontrollér først at alt dette gjelder for deg:

Sjekk deretter hvilke tilbud du er kvalifisert for:

1. Åpne siden med tilbud for Chromebook.
  2. Klikk på Skaff deg fordelen ved siden av tilbudet du er interessert i.
  3. Les tilbudsvilkårene, som forklarer om du er kvalifisert eller ikke.

Trinn 2: Sjekk om Chromebooken fungerer som den skal

Kontrollér følgende:

• Du er logget på Chromebooken (du kan ikke løse inn tilbud i inkognito- eller gjestemodus).
  • Chromebooken er koblet til internett.

Trinn 3: Løs eventuelle problemer

Chromebooken min er helt ny, men det er et tilbud jeg ikke kan løse inn

Viktig: Du kan ikke løse inn tilbud på enheter som er overhalt eller reparert av produsenten.

Prøv disse feilsøkingstrinnene:

• Noen ganger er innløsningstjeneren vår midlertidig nede. Vent i noen timer, og prøv deretter å løse inn tilbudet på nytt.
  • Hvis du bruker en ekstern skjerm, bør du koble den fra Chromebooken og så prøve å løse inn tilbudet på nytt.
  • Hvis du prøver å løse inn et tilbud på en Chromebook Pixel, bør du tilbakestille oppløsningen på skjermen ved å trykke på Ctrl + Shift + 0.
  • Noen ganger kan enkelte Chrome-utvidelser blokkere tilbud. Slå av eventuelle utvidelser du har, og prøv deretter å løse inn tilbudet på nytt. Finn ut hvordan du slår av Chrome-utvidelser.

Jeg ser en feilmelding jeg mener er feil

Du ser kanskje en av disse feilmeldingene:

• «Du kan bare løse inn dette tilbudet én gang per enhet, og det er allerede innløst»: Dette betyr at noen allerede har løst inn tilbudet på Chromebooken din.
  • «Tilbudet er allerede løst inn med Google-kontoen din» eller «[E-postadressen din] har allerede ubegrenset lagringsplass»: Disse meldingene kan bety at Google-kontoen din ikke er kvalifisert for tilbudet, du allerede har innløst tilbudet på denne Chromebooken eller tilbudet ble innløst på en annen Chromebook med samme Google-konto. Du kan ikke løse inn tilbudet på nytt med denne kontoen.

Jeg vil overføre tilbudet mitt til en annen Google-konto

Det er dessverre ikke tillatt. Tilbudet er kreditert den Google-kontoen du brukte da du løste det inn.