Problemen met het inwisselen van aanbiedingen oplossen

Als je een nieuwe Chromebook koopt, kun je ook een aantal speciale aanbiedingen krijgen. Als je probeert een aanbieding in te wisselen en hierbij problemen ondervindt, kun je de volgende stappen proberen.

Opmerking: Als je je Chromebook op het werk of op school gebruikt, kun je bepaalde aanbiedingen mogelijk niet inwisselen. Neem contact op met je beheerder voor support.

Stap 1: Check of je in aanmerking komt

Ga eerst na of al het onderstaande op je van toepassing is:

Controleer vervolgens voor welke aanbiedingen je in aanmerking komt:

1. Open de pagina met Chromebook-aanbiedingen.
  2. Klik naast de gewenste aanbieding op Ja, graag.
  3. Lees de voorwaarden van de aanbieding, waarin wordt uitgelegd of je wel of niet in aanmerking komt.

Stap 2: Check of je Chromebook naar behoren werkt

Zorg ervoor dat het volgende het geval is:

• Je bent ingelogd op je Chromebook (je kunt geen aanbiedingen inwisselen in de incognitomodus of de gastmodus).
  • Je Chromebook is verbonden met internet.

Stap 3: Een probleem oplossen

Mijn Chromebook is nieuw, maar ik kan geen aanbieding inwisselen

Belangrijk: Refurbished of door een fabrikant gerepareerde apparaten kunnen misschien geen aanbiedingen inwisselen.

Probeer de volgende stappen om het probleem op te lossen.

• Soms is onze inwisselingsserver tijdelijk niet beschikbaar. Wacht een paar uur en probeer vervolgens de aanbieding opnieuw in te wisselen.
  • Als je een externe monitor gebruikt, koppel je deze los van je Chromebook en probeer je vervolgens de aanbieding in te wisselen.
  • Als je probeert een aanbieding in te wisselen op een Chromebook Pixel, reset je de schermresolutie door op Ctrl + Shift + 0 te drukken.
  • Soms kunnen bepaalde Chrome-extensies een aanbieding blokkeren. Schakel eventuele ingeschakelde extensies uit en probeer de aanbieding in te wisselen. Meer informatie over hoe je Chrome-extensies uitschakelt

Ik krijg een foutmelding en ik denk dat deze onterecht is

Je kunt een van de volgende foutmeldingen zien:

• Je kunt deze aanbieding maar één keer per apparaat inwisselen, en dat is al gebeurd op dit apparaat: Dit betekent dat iemand de aanbieding al op je Chromebook heeft ingewisseld.
  • De aanbieding is al ingewisseld met je Google-account of [Je e-mailadres] heeft al onbeperkte opslagruimte: Deze berichten kunnen betekenen dat je Google-account niet in aanmerking komt voor de aanbieding, dat je de aanbieding al hebt ingewisseld op deze Chromebook of dat de aanbieding op een andere Chromebook is ingewisseld met hetzelfde Google-account. Je kunt de aanbieding niet opnieuw inwisselen met dit account.

Ik heb de aanbieding voor Drive-opslagruimte ingewisseld, maar ik zie mijn nieuwe opslagruimte nog niet

Het kan 10 minuten duren voordat je nieuwe Drive-opslagruimte wordt weergegeven. Daarna wordt je nieuwe opslagruimte weergegeven op drive.google.com/settings.

Ik wil mijn aanbieding overzetten naar een ander Google-account

Dat is helaas niet toegestaan. De aanbieding is gekoppeld aan het Google-account dat je hebt gebruikt bij het inwisselen van de aanbieding.